Nieuw bijgewerkt DCSO-logo geïntroduceerd

DCSO Logo
De Duitse Cyber ​​​​Security Organization (DCSO) heeft een herontwerp en stijlverandering voor het bedrijf aangekondigd. Als een van de meest bekende bedrijven in Europa voor de ontwikkeling en promotie van tools en tools voor informatiebeveiliging, heeft DCSO een beslissing genomen over de noodzaak van rebranding, die in moderne omstandigheden achterhaald is. Informatiebeveiliging is een van de belangrijke gebieden voor de succesvolle ontwikkeling van elk type bedrijf. De effectiviteit ervan hangt rechtstreeks af van de kwaliteit en nieuwheid van de middelen die voor dit doel worden gebruikt. DCSO volgt deze regel te allen tijde. En de belangrijkste veranderingen van vandaag op het gebied van ontwikkelde en geleverde beveiligingstechnologieën en het onderhoud ervan vereisten de verplichte informatie over deze potentiële klanten van het bedrijf, consumenten van zijn bijgewerkte producten op het gebied van cyberbeveiliging.

DCSO Nieuw Logo

De veranderingen in het uiterlijk, het bedrijfslogo voor een duidelijker en meer strategisch gefundeerd ontwerp moesten een demonstratie zijn van kardinale veranderingen, zowel op het gebied van bijgewerkte technologieën die zorgen voor een verhoogd niveau van productveiligheid als op het gebied van hun onderhoud. DCSO zorgt voor maximale effectiviteit van beveiligingstools voor elke individuele klant door nauw met hem samen te werken tijdens alle ontwikkelingsfasen. Met behulp van een nieuwe visuele identiteit probeerde het bedrijf de voordelen ervan over te brengen op de consument.

Logo DCSO

Het toonaangevende Duitse ontwerpbureau Helder is deze taak perfect aangegaan en heeft zich gevestigd als een ervaren strategische en creatieve partner bij het ontwikkelen en creëren van het ideale imago van moderne en toekomstige merken op het gebied van digitale communicatie.

DCSO Voor en Na Logo (geschiedenis)

Als sleutelelement werd gekozen voor een koepelvormig bord, dat een effectieve bescherming symboliseert. Het werd het verbindende element van de hele compositie en de basis van het nieuwe logo. De originaliteit van deze oplossing ligt in het feit dat bij nadere bestudering van de contouren van de koepel in dynamische digitale reclame, men de vele kleine elementen kan opmerken die tegelijkertijd de essentie symboliseren van de virtuele ruimte waarin de bescherming van DCSO-productgebruikers, zowel heden en toekomst wordt uitgevoerd. Het logoteken en de tekst — de afkorting van de bedrijfsnaam, zijn gemaakt in Space Blue. Het bord is een afbeelding van twee koepels, gespiegeld tegen elkaar geplaatst met een kleine opening aan de zijkanten. Binnenin, in het midden, zijn er twee enkele aanhalingstekens, die een wit vierkant vormen in het midden, geplaatst op een van de hoekpunten.