Nieuw Big West Conference-embleem — Eerbetoon aan Gen Z-voorkeuren

Big West Conference Logo

De Big West Conference Student Athletic Association heeft op 29 juli een wijziging in het logo aangekondigd. Het nieuwe merk heeft een sterkere impact op het publiek dat wordt vertegenwoordigd door de huidige generatie Z. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij het zorgvuldige werk van de marketingafdeling van het bedrijf, een diepgaande analyse van de publieke opinie en een professioneel ontwerp, creatieve benadering. Hierdoor werd de getransformeerde huisstijl en logo een demonstratie van een vernieuwd en vooruitstrevend merk, dat was gebaseerd op de kernwaarden en uitgangspunten die kenmerkend zijn voor de vereniging. Onder hen was het vooral belangrijk om te focussen op stabiliteit en betrouwbaarheid, het vermogen om alle veranderingen die zich voordoen in de interuniversitaire atletiekomgeving te weerstaan.

Big West Conference Nieuw Logo

Het sleutelmoment was de demonstratie van de toewijding van de Big West Conference aan atleten — leden van de studentencompetitie, die worden gekenmerkt door een competitieve geest, passie en verlangen om te winnen, verenigd onder een gemeenschappelijk motto — Only The Bold.

Logo Big West Conference

Het rebrandingproces omvat een volledig herontwerp van de huisstijl met de verplichte herstart van de drastisch gewijzigde officiële website — BigWest.org. De bron is geheroriënteerd naar de mogelijkheid om snel wijzigingen aan te brengen en de meest relevante informatie voor de fans van de vereniging te introduceren, wat de belangstelling ervoor en het leven van de Big West Conference zou moeten vergroten en de opkomst zou moeten vergroten. Het interactieve informatieplatform is qua vormgeving aantrekkelijker geworden. De bijgewerkte graphics, de toevoeging van belangrijke functies en veel animaties en video’s in een intuïtieve interface moeten helpen om de gebeurtenissen en geschiedenis van alle leden van de vereniging, sportief succes, trainingsfuncties en het dagelijks leven van atleten, coaches en degenen die zich voorbereiden op het voltooien van hun leerproces.

Big West Conference Voor en Na Logo (geschiedenis)

De rebranding van de Big West Conference, modern en uniek in zijn originele visuele en technische oplossingen en ontwerp, werd mogelijk dankzij de deelname aan de implementatie van bijna alle leden van de vereniging en een groot aantal fans en fans. Het nieuwe logo is een volledig origineel lettertype waarin het «B»-teken is gemaakt met een custom. Het opgeven van de zijwaartse slag gaf haar het uiterlijk van een vogel die ernaar streeft zijn vlucht naar het gewenste doel te versnellen. Voor verschillende toepassingsplaatsen van het logo wordt een witte of zwarte achtergrond gebruikt, wat een contrasterende vulling van het symbool en de combinatie «Big West» met respectievelijk zwart of wit impliceert. De badge is gemaakt met een grijze rand die deze benadrukt. Het artikel «De» blijft in alle gevallen grijs.