Next Insurance – vernieuwde online verzekering

  Next Insurance Logo

  Next Insurance, opgericht in 2016, gevestigd in Palo Alto, CA, is een grote verscheidenheid aan verzekeringsmaatschappijen voor gebruiksgemak en tijdsbesparing. Weigering van verouderde, lange en complexe processen van registratie en deelname aan verzekeringsevenementen van haar klanten – demonstratie van de effectiviteit van vereenvoudigde schema’s die door het merk worden gebruikt. Om dergelijke voordelen vollediger en duidelijker aan haar vaste en toekomstige klanten over te brengen, is Next Insurance begonnen met het herontwerpen van haar visuele imago. Het belangrijkste doel van dergelijke wijzigingen was het creëren van een vereenvoudigde en beknopte grafische weergave van de doelen en inhoud van de diensten van het merk, het vermogen om alle klantzaken af ​​te handelen – van het kopen van een polis tot het online indienen van een claim met behulp van de juiste applicatie.

  Next Insurance Nieuw Logo

  Het nieuwe bedrijfslogo symboliseert de eenvoud waarmee de diensten van het bedrijf worden ingezet. Om deze of gene operatie uit te voeren, hoeft de deelnemer aan de verzekering alleen de applicatie op de gadget te installeren of de bedrijfspagina te bezoeken. Op een eenvoudige en intuïtieve website kunt u snel en gemakkelijk het type verzekering selecteren dat u nodig heeft, afhankelijk van uw beroep en bedrijfsvorm. Dit alles identificeert het logo dat is ontwikkeld door het bureau COLLINS, NY, alleen vertegenwoordigd door de grafische weergave van de merknaam. De basis voor de visuele opbouw van het logo was de nadruk op verzekeringen als tool waarmee je efficiënter een bedrijf kunt opbouwen. Door te focussen op de eenvoud van het logo voor elke potentiële klant, ontdekt de klant de eenvoud van de kansen die zich voordoen, maar ook hoe het gemakkelijker wordt om geld te verdienen en meer te doen dan bedoeld, zonder te focussen op de prijs.

  Logo Next Insurance

  De tekst van de titel – Next heeft die betoverende schijnbare eenvoud, die integendeel een enorme hoeveelheid informatie bevat. En bovenal zorgt het voor gemak bij het onthouden en visuele herkenning van het merk. Tegelijkertijd maakt een dergelijke oplossing het mogelijk om het gebruik van het logo voor de vorming van verschillende slogans voor zelfpromotie aanzienlijk uit te breiden, afhankelijk van de toepassing ervan op een bepaald type bedrijf.

  Next Insurance Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Het gedurfde, schreefloze Unicase-lettertype is visueel aantrekkelijk dankzij de harmonieuze combinatie van de letters “E” en “X”. De wens om vandaag verbinding te maken met het verleden, toen mensen de ontberingen en ontberingen van de Grote Depressie van de jaren ’20 van de vorige eeuw, de onrust van de jaren ’70, wisten te doorstaan, leidde tot het besluit om een ​​ietwat speelse stijl van die tijd toe te passen, met getekende elementen als toevoeging. De toegepaste handgetekende illustraties zijn gevuld met eenvoud, soulfulness en oprechtheid, die positiviteit en stevigheid aan de stijl van het merk hebben toegevoegd. Dit weerspiegelde de wens om te laten zien hoe Next Insurance een nieuwe wereld van kansen heeft gecreëerd.