New Remotive bespaart tijd en maakt het selecteren van een baan gemakkelijker

Remotive Logo

Tegenwoordig is het zoeken naar werk een van de dringende problemen voor veel inwoners van de wereld. Het overaanbod zorgt voor enorme moeilijkheden. Maar het periodiek verschijnen van vacatures die de problemen van velen kunnen oplossen vraagt ​​een forse tijdsinvestering. Dit geldt met name voor het populaire werken op afstand van tegenwoordig. In quarantaineomstandigheden is de relevantie van dergelijke vacatures bijzonder hoog en is de vraag ernaar meerdere keren groter dan het aanbod. Dit veroorzaakt enorme moeilijkheden bij het vinden van een geschikte optie. Lang zoeken, het onvermogen om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, wanneer de werkgever een vacature aankondigt — leidt tot lange verwachtingen en zoekopdrachten, die ongemak veroorzaken en de onmogelijkheid om een ​​normaal bestaan ​​te garanderen. Deze situatie leidde tot de ontwikkeling en oprichting in 2014 in Frankrijk, Parijs van een vacaturebord op afstand — Remotive. Het heeft tot taak werkgevers in staat te stellen hun aanbiedingen te plaatsen, te beheren, merken aan te moedigen zich gunstig te presenteren en potentiële werknemers te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. De bijgewerkte versie van de site heeft de mogelijkheden voor werkgevers om zichzelf te presenteren uitgebreid, waardoor comfortabele voorwaarden worden gecreëerd voor het selecteren van een vacature voor diegenen die op zoek zijn naar aanbiedingen op afstand.

Remotive Nieuw Logo

Het merk is het stadium van herziening van de eigen visuele identiteit gepasseerd in het licht van de toevoeging van nieuwe functies, het ontstaan ​​van extra mogelijkheden voor gebruikers en verbetering van de functionaliteit. De nieuwe visuele interpretatie heeft gezorgd voor een aanzienlijke tijdsbesparing voor gebruikers door een interface te creëren om automatisch opkomende vacatures en veranderingen op dit gebied te volgen. Controle over de veranderende informatie wordt uitgevoerd met behulp van realtime meldingen die naar het gespecificeerde apparaat worden verzonden, waardoor de gebruiker constant op de hoogte is van gebeurtenissen en snel kan reageren op de veranderende situatie. Het platform geeft snel en eenvoudig toegang tot de details van aanbiedingen, zodat alleen de juiste keuze wordt gemaakt.

Logo Remotive

Het nieuw ontwikkelde bedrijfslogo is gebaseerd op het creëren van een nauwkeurige visuele weergave van de essentie van het merk zelf. Het belangrijkste element van het embleem is een vriendelijk hondengezicht, uitgerust met een headset voor communicatie op afstand, en benadrukt onmiddellijk de belangrijkste kenmerken van het platform. De headset richt zich op de manier waarop interacties tussen de werkgever en de opdrachtnemer plaatsvinden. Het huisdier, geliefd bij velen, wordt een reflectie-element van de belangrijkste psychologische factor waarop alle activiteiten van de dienst zijn gebaseerd. Door oranje en rood aan de avatarafbeelding toe te voegen, wordt het vriendelijkheidseffect versterkt, waardoor het de belangrijkste focus wordt. Het ronde schreefloze lettertype dat in het logo wordt gebruikt, zoals Gelica Semi Bold van Eclectotype, benadrukt de menselijkheid van het merk. De combinatie van twee letters symboliseert de hechte eenheid van de werkgever en de sollicitant in dit proces, dat voor elk van hen belangrijk is.

Remotive Voor en Na Logo (geschiedenis)