New College Brand Red Deer Polytechnic – Grote evolutionaire stap

  Red Deer Polytechnic Logo

  De geschiedenis van de Red Deer Polytechnic onderwijsinstelling, gevestigd in Red Deer, Alberta, Canada, begon in 1964. Als polytechnische instelling kreeg de instelling in 2018 het recht om een ​​academische graad uit te reiken. Tegenwoordig biedt de onderwijsinstelling certificaten, leerlingplaatsen, graden, microdiploma’s. Na zo zijn mogelijkheden te hebben uitgebreid, besloot RDP een volledige rebranding door te voeren, die werd uitgevoerd door het creatieve team van de Will Creative Incorporated-studio. De instelling heeft een vrij lange geschiedenis en veranderde haar naam van Red Deer College in Red Deer Polytechnic, wat een springplank werd voor de verdere ontwikkeling van het merk en de hele regio, en studenten blijven ondersteunen. Met twee moderne campussen die indrukwekkende voorzieningen bieden, biedt de faciliteit ideale omstandigheden om te leren, werken, onderzoeken en deelnemen aan een verscheidenheid aan evenementen.

  Red Deer Polytechnic Nieuw Logo

  De nieuwe afbeelding toont een vernieuwde, progressieve benadering van fundamentele zaken die het belang aantonen van een individuele student, leraar, werknemer, partner of lid van de gemeenschap. De veranderingen hadden invloed op de merkstrategie, het logo en alle gebieden van de visuele identiteit. Dit alles hielp om de basis te vormen die niet alleen het concept van de geschiedenis van de instelling definieert, maar ook om de vereiste perceptie van de organisatie te creëren. Meer dan 600 mensen, die deelnamen aan de discussie over de vorming van een nieuwe visualisatie van de instelling, speelden een grote rol bij de vorming van de identiteit.

  Logo Red Deer Polytechnic

  De basis van de nieuwe perceptie van het merk was een monogram van twee hoofdletters – “R”, die is ingesloten in een hoofdletter “D”. Op deze manier identificeert de instelling zichzelf, personifieert zichzelf en haar doelen en doelstellingen. Het monogram is vetgedrukt en symboliseert de stabiliteit en zekerheid van het Polytechnisch Instituut. Tegelijkertijd spreekt de naam in het logo van het begin van een compleet nieuw tijdperk, uitgedrukt in visuele identiteit.

  Red Deer Polytechnic Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Het kleurenpalet speelt een belangrijke rol in de nieuwe identiteit. De donkergroene achtergrond, de lichtgroene tint van het bord en het witte lettertype creëren een verfijnde en moderne compositie die opvalt door zijn persoonlijkheid en gedenkwaardige combinatie. Beknoptheid en duidelijkheid vormen de basis voor de vorming van de gewenste merkbeleving. Dankzij zo’n doordacht nieuw imago kon het instituut een optimaal begrip creëren van wat Red Deer Polytechnic studenten zal kunnen bieden om hoger onderwijs te volgen, een veelbelovende baan waarmee ze hun gezin kunnen ontwikkelen, hun toekomst dicht bij huis .