Network Capital — Afwachten op succes met een nieuwe identiteit

Network Capital Logo

Het blijkt dat de financiële sector interessant en leuk kan zijn. Dat bewijst het Amerikaanse fintech-bedrijf Network Capital, opgericht in Irvine, Californië in 2002. Meer dan 20 jaar van zijn bestaan ​​heeft het merk hypotheken en financiering verstrekt aan huiseigenaren en kopers van onroerend goed in 37 staten, waaronder Columbia County. Het merk zet zijn ontwikkeling voort en blijft zijn diensten distribueren en streeft ernaar het hele Amerikaanse grondgebied te bestrijken. Een interessant kenmerk van het bedrijf is het creëren van de beste werkplekken in dergelijke structuren. Een origineel programma voor medewerkers maakt het werk in het bedrijf boeiend en afwisselend. De toegepaste technologie van individuele service, evenals de beschikbaarheid van producten, waarvan het gebruik per klant wordt bepaald, maakt het aanbod van het merk bijzonder uniek. Hierdoor worden de processen van uitlenen en verkrijgen van financiering zoveel mogelijk vereenvoudigd en onderdeel gaan uitmaken van het algemene oorspronkelijke systeem.

Network Capital Nieuw Logo

Door gemak en de belangen van zijn klanten voorop te stellen, creëert het merk voor elk van hen een geheel nieuwe benadering. Door meer te worden dan alleen financieel verplicht, verantwoordelijk voor de naleving van de voorwaarden en vereisten, verandert elk van de financieringsdeelnemers in een van de leden van een enkele familie onder de verzorgende vleugel van Network Capital. Ze verwerven niet alleen financiering en geavanceerde capaciteiten, maar openen ook nieuwe wegen voor zichzelf om samen met een zorgzame financiële instelling hun doelen te bereiken. Tegenwoordig wordt het merk al vertegenwoordigd door drie hoofdkantoren in de stadscentra van New York City, Miami, Los Angeles en Irvine, CA.

Logo Network Capital

Het nieuwe logo valt op door zijn gedurfde ontwerpbenadering. Het hoofdembleem werd ontwikkeld onder invloed van het unieke werk van Malevich. De gebruikte binnenruimte van het vierkant was gevuld met een aantrekkelijke feloranje kleur, waartegen het hoofdmerksymbool — letter N, gemaakt in een contrasterende witte kleur, werd gevormd met witte parallelle lijnen. Dit ontwerp zorgde voor een solide, monolithisch effect dat onnavolgbare elegantie weerspiegelt. De samenstelling geeft het embleem gewicht en gemakkelijk te onthouden. De beknoptheid ervan komt alleen maar de vereiste beleving van het logo ten goede. De gecreëerde visuele identiteit is een succesvolle basis geworden voor het creëren van een sterker en productiever merk in de toekomst.

Network Capital Voor en Na Logo (geschiedenis)