Najma – nieuwe visualisatie van halal vleesproducten

  Najma Logo

  De ambitie van het Britse merk Najma om de omvang van zijn categorie halal gekookt vlees te verdubbelen, heeft geleid tot de noodzaak om zich tot professionals te wenden. Deze taak werd toevertrouwd aan branding professionals – adviesbureau StormBrands. In het proces van creatieve ontwikkeling creëerden de ontwerpers een uniek idee van het product dat wordt geproduceerd, waardoor het mogelijk werd om deze halal wereld toegankelijk te maken voor iedereen die deze beter wil leren kennen. Aangezien halal niet alleen vlees is dat is toegestaan ​​in de islam, maar in feite een levensstijl is die veel regels omvat en verband houdt met elk gebied van het menselijk leven, voeding, hygiëne, kleding en uiterlijk, recreatie en amusement, financiën en werk, relaties en het milieu.

  Najma Nieuw Logo

  Het bureau probeerde deze correspondentie met de fundamenten van Halal weer te geven bij de vorming van Najma’s identiteit. Het belangrijkste doel was om ervoor te zorgen dat traditionele halal-consumenten behouden konden blijven en tegelijkertijd moderne en volledig nieuwe fans van halal aan te trekken. Door een inspiratiestrategie te hanteren voor een modern tijdverdrijf gebaseerd op een geheel vernieuwd waardesysteem, heeft StormBrands het gewenste resultaat bereikt. Tradities en moderniteit, verenigd door een nieuw ontwerpsysteem, de nieuwste digitale verwerking en visuele overdracht van informatie “at the top of her voice”, maakten de rebranding bijzonder effectief en aantrekkelijk in detail, in detail en beknopt.

  Logo Najma

  Het gecreëerde nieuwe heldere en unieke grafische beeld op basis van de geometrie van de unieke oosterse arabesken die in elk van de toepassingen van het merk werden gebruikt, werd een echte ontdekking. De originele combinatie van het verleden met het belangrijkste, glanzende merksymbool – de ster (Najma), die zich boven de letter “J” bevindt, vergroot alleen de impact op de kijker, waardoor herkenning en gemakkelijk onthouden wordt. De merknaam is uitgevoerd in een donkergroene kleur, evenals de omtrek van de arabesk op het binnenste gele veld waarvan het woord – Najma is aangebracht. Deze compositie is zo goed gekozen dat het harmonieus past in elke achtergrond wanneer toegepast op de verpakkingen van verschillende soorten halal producten van het merk. Om de visuele waarneming te vergroten, zijn de verpakkingen gemaakt in kleurrijke en gevarieerde tinten die alleen kenmerkend zijn voor een bepaalde groep producten, waarbij het logo met een lichtgele tint in het bovenste gedeelte duidelijk opvalt en in het oog springt.

  Najma Voor en Na Logo (geschiedenis)