Mush intrigeert met een nieuw logo

Mush Logo

Het bedrijf Mush, hoewel jong, is veelbelovend. Kenners van heerlijke snacks en lichte gezonde ontbijtjes zijn dol op alle producten van het merk.

Onlangs hadden de eigenaren van het bedrijf het idee om de identiteit, inclusief het logo, te actualiseren. Om het imago van gezonde voeding modieuzer, pittiger, jeugdiger te maken en uw producten populairder te maken.

Mush Nieuw Logo

De belangrijkste voordelen van het merk zijn dat de focus ligt op uitzonderlijke ingrediënten, zonder gluten en zuivelcomponenten, evenals het feit dat de lijn een breed scala aan smaken heeft — van klassieke vanille tot koffie-kokosnoot.

Onder het idee van een nieuw soort product dat niet gekookt hoeft te worden om te eten, is er een verhulde boodschap aan klanten: je hoeft niet te spannen om jezelf van ontbijt te voorzien, open gewoon onze pot en geniet van de smaken.

In Amerika, waar een cultus bestaat van lekker en calorierijk eten, wordt zo’n gezonde aanpak innovatief en ongebruikelijk. En dit is geenszins een veganistisch distributiemerk. Dit is een bedrijf dat om zijn consumenten geeft op het gebied van gezondheid.

Logo Mush

Volgens de Mush-website is het idee achter deze productlijn gebaseerd op de overtuiging dat «het beste voedsel de beste resultaten geeft», wat betekent dat iemand zich met een goede energielading beter voelt en zijn volledige potentieel kan bereiken.

Het nieuwe merkontwerp zal zeker het marketingpotentieel van kant-en-klare producten onthullen, want het nieuwe interessante logo staat al op alle digitale media en op verpakkingen.

Laten we de analyse beginnen met het feit dat het vorige logo eruitzag als de etikettering van een soort boodschappenset. Het is een typografisch lettertype met opvallende lettergaten. Wat de kleur betreft, de radicaal zwarte kleur benadrukte de associatie met de inscriptie op de zakken waarin allerlei droge rantsoenen op schepen werden vervoerd.

Mush Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het logo is voortaan zwart en zonder accenten, glad en heeft duidelijke grenzen. Het belangrijkste kenmerk is dat de letters zo zijn gerangschikt dat alle letters naar het midden neigen en strak tegen elkaar aanleunen.

Het moderne logo oogt origineel en onverwacht. Heel vaak worden lettertype-logo’s gekozen voor producten die druppels, bloembladen, buizen, golven, kruimels vormen. In dit geval impliceert het logo op geen enkele manier dat de fabrikant wordt geassocieerd met voedsel. Misschien is dit zelfs maar het beste, want de intrige blijft bestaan ​​en de koper moet dieper ingaan op het begrip van het merk om te begrijpen hoe het product hem ten goede zal komen.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat de presentatie van het logo op zichzelf niets anders geeft dan het idee van een soort exclusiviteit, dynamiek, een interessant plot. Wanneer het logo op de media wordt getoond en op verschillende advertentielay-outs wordt gepresenteerd, en zelfs de bijbehorende kleuren van verschillende snacks, wordt een volledig nieuw beeld aan de koper gepresenteerd.

Het ontwerp komt tot leven, de letters beginnen te spreken met de consument. Is dit niet de beste tactiek om communicatie met je doelgroep op te bouwen?

Een onopvallend letterlogo, zonder onnodige symbolen en pompeuze accenten, zal absoluut in de aandacht van de consument vallen en het merk nog populairder maken.