Moopers nieuw merk voor mopsen

Moopers Logo

Tegenwoordig zijn huisdieren weer in de mode. Klein of groot, ruig of onbehaard, zacht of stekelig, gewoon of exotisch. Je kunt het je veroorloven om bijna elk dier in huis te hebben, het hangt allemaal af van de voorkeuren van de eigenaar.

Toch geeft de moderne samenleving traditioneel de voorkeur aan honden en katten. En als we rekening houden met het praktische, dan kiezen ze voor kleine en gehoorzame honden, met wie er geen gedoe zal zijn en de zorg minimaal zal zijn, omdat het vaak moeilijk te verzorgen is vanwege het werkschema of de discrepantie tussen het ras en de omgeving van het huisdier.

Tegenwoordig is een van de manieren om met stress om te gaan en je niet eenzaam te voelen, het houden van een schattige, tamme hond. In het bijzonder zijn de meest voorkomende bewoners van huizen terriërs, spits en mopshonden. Het mopshondras is zo populair en geliefd dat er veel memes op internet zijn gemaakt en er zijn veel verhalen verteld over het grappige gedrag van huisdieren.

Moopers Nieuw Logo

Het merk Moopers is ontstaan ​​in 2021. Het bedrijf biedt speciale producten voor mopshonden en hun eigenaren. Het is ook een online community, een contentbase met artikelen en als het ware gebruiksaanwijzingen. Dit merk is trouwens een dochteronderneming van Witzig, dat wordt geëxploiteerd door The Fetchery.

Omdat mopshonden zelf schattige dieren zijn met een bijzondere uitstraling, werd besloten dat zowel het logo als de algehele identiteit de aard van de hond moest weerspiegelen. Het ontwerp werd verzorgd door ThoughtMatter (New York) en Gemma Correll (Orange County), die een reeks illustraties ontwikkelden. Zowel de tekeningen als het logo weerspiegelen de wilskrachtige en aanhankelijke aard van de mopsen. Het afgeronde lettertype van het merk, details in de vorm van lichaamsdelen van een mopshond, oogstrelende tinten die dicht bij de natuurlijke kleuren van honden liggen, geven de natuurlijkheid en effectiviteit van het merk aan. Dit grafische logo, dat gebruik maakt van symbolische elementen, werd een inspiratie voor ontwerpers die hun werk voortzetten op het gebied van verzorging, voeding, spelen en kleding voor huisdieren.

Logo Moopers

Briljant uitgevoerde karikaturen en humoristische schetsen van Gemma Correll in de vorm van hondenvoer, een slapend gezicht en enkele andere stileringen, spelen kleurrijk de alledaagse situaties na die de eigenaren van prachtige mopshonden dagelijks tegenkomen. Over het algemeen kunnen deze illustraties worden toegepast op elk ander ras. Maar de naam van het merk laat niet toe dat iemand wordt afgeleid door een andere vertegenwoordiger van de binnenlandse fauna, die, in combinatie met identificerende tekeningen, een sfeer van liefde en genegenheid voor kleine dieren creëert.
Met de vaste toon van identiteit hebben de initiatiefnemers van het ontwerp en de makers van het merk een sterke band opgebouwd tussen mens en dier. Het is goed mogelijk dat Moopers binnenkort een rebranding zal ondergaan, aangezien het vertrouwen bestaat dat het succes van één dochtermerk nog meer interesse zal wekken en zal bijdragen aan het ontstaan ​​van een nieuwe lijn in de niche. Dit zal logischerwijs leiden tot een uitbreiding van het merk en waarschijnlijk tot een toename van de reclamecampagne voor nieuwe dierverzorgingsproducten.