Modern logo voor DeMarini

DeMarini Logo

DeMarini is een van de toonaangevende fabrikanten van honkbal- en softbalknuppels en -rackets en -handschoenen in Amerika. Opgericht door Ray DeMarini in 1989 in Hillsboro, kondigde het bedrijf een nieuwe productlijn aan met een gloednieuw logo. De ontwikkeling ervan is de verdienste van het eigen creatieve team van het merk. De constante implementatie van innovatieve oplossingen in de structurele prestaties van door het bedrijf vervaardigde sportuitrusting is de belangrijkste filosofie van het Amerikaanse merk. In 1989 begon de nieuw geopende productie onmiddellijk rackets te produceren, die zich op dat moment onderscheidden door hun hoge produceerbaarheid en aanzienlijke voordelen en gemak hadden ten opzichte van hun tegenhangers. In 1995 creëerde DeMarini een dubbelwandig racket, dat de slagkracht drastisch verhoogde.

DeMarini Nieuw Logo

In 2000 werd het bedrijf onderdeel van Wilson Sporting Goods, waardoor de onderzoeks- en productontwerpmogelijkheden van het merk aanzienlijk werden uitgebreid. Al in 2012 omvatte het assortiment sportkleding voor honkbal- en softbalspelers. De veranderingen die het bedrijf heeft besloten door te voeren in zijn eigen ontwerp, embleem en logo zijn een eerbetoon aan moderniteit en de noodzaak om innovatie te weerspiegelen. DeMarini RAYZR’D is vandaag de dag de beste lijn van de speciale sportuitrusting van het bedrijf. Tegelijkertijd toont het nieuwe DeMarini RAYZR’D-logo de verbinding met de geschiedenis van het merk — de leider op het gebied van innovatieve honkbalknuppels en modern design van sportuitrusting. Aan de visualisatie werden zeer hoge eisen gesteld, aangezien het bord de meest prominente plaats op het product inneemt.

Logo DeMarini

De versie van het logo, die de contouren van de thuisplaat herhaalt, bleek het meest effectief. Het moderne grafische ontwerp doordrenkte het embleem met beweging en kracht, en zorgde voor visuele transmissie met de passie waarmee DeMarini begint aan de ontwikkeling van elk nieuw ontwerp. Het idee was zo succesvol dat het er zelfs zonder de merknaam indrukwekkend uitzag. Het is gemakkelijk te onthouden en geeft de gewenste visuele indruk op gebruikers. De scherpe hoeken zijn een symbolische verwijzing naar de karakteristieke kenmerken van de oprichter van het merk, en benadrukken tegelijkertijd zijn initialen — bij een bepaalde rotatiehoek in de hand kunt u met het bord de letter «R» zien en vervolgens » NS».

DeMarini Voor en Na Logo (geschiedenis)