Mitigram is niet alleen een symbool

  Mitigram Logo

  In het tijdperk van oververzadiging van de markt voor informatieproducten is een van de belangrijkste tendensen in de bedrijfsorganisatie de bevestiging van iemands identiteit en het zoeken naar iemands unieke stijl.

  Het merk Mitigram, dat zich bezighoudt met wereldwijde handelsfinanciering als een belangrijk digitaal platform, heeft hierin uitgeblonken. De Scandinavische fintech claimt dat zijn webservice maar liefst $ 70 miljard aan handelsstromen levert en handel faciliteert in meer dan 100 markten. Je kunt ook opscheppen en zeggen dat er al meer dan 100 financiële instellingen over de hele wereld zijn, zonder naar hun risico’s en verliezen te kijken, omdat dit platform ze heeft gedekt.

  Mitigram Nieuw Logo

  Het merk bestaat sinds 2016 en in die tijd is het merkelijk veranderd, gegroeid en versterkt. Hij heeft zijn eigen charisma, dat de medewerkers van het bedrijf altijd proberen te belichamen.

  De nieuwe identiteit van Mitigram streeft stoutmoedig naar het verwijderen van de risicofactoren voor zowel grote, gerenommeerde bedrijven als financiële instellingen op het pad naar effectief handelsbeheer, waardoor het pad naar winst en gemakkelijke handel wordt vergemakkelijkt.

  Logo Mitigram

  Milena Torciano, CEO van het bedrijf, stelt dat Mitigram is gemaakt als een hulpmiddel om van een gesloten markt een open markt te maken. Een belangrijk idee was om voorwaarden te scheppen voor het optimaliseren en uitbreiden van de handel, het bouwen van de juiste marktstrategie, een soepele overgang van operaties van het vlak van digitale operaties naar iets meer. Namelijk het overwinnen van communicatiebarrières en het ontstaan ​​van een basis voor samenwerking.

  Het bedrijf introduceert een nieuw product – een register van end-to-end transacties, dat MitiManager wordt genoemd. In wezen is het een bundelproduct dat de andere twee samenbrengt – MitiSquare en MitiGateway (markt voor handelsfinanciering en monobankoplossing).

  Mitigram Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Kijkend naar het nieuwe visuele ontwerp, is het eerste dat opvalt de gelijkenis van de letter M met dezelfde letter van het merk Xiaomi. Het enige verschil is dat er in het midden van de letter geen scheidingsstokje is, dat lijkt te zijn afgescheurd van de hoofdconstructie van de letter. Vervolgens zien we dat het logo is ontworpen in wit of antraciet, afhankelijk van welk onderdeel van het merk wordt overwogen. De MitiManager-service heeft een scheidingspunt tussen de delen van het woord, ondanks het feit dat het hoofddeel – Miti – in groot vet, geometriseerd is omlijst, en het tweede – Manager – is gespeld in een normaal serif-lettertype.

  Over het algemeen is rebranding een goede voorwaarde om een ​​startpunt te worden op weg naar meer succes en autoriteit op de wereldmarkt.