Melk van Hartzler Family Dairy krijgt nieuwe verpakking

Hartzler Familiy Dairy Logo

Hartzler Family Dairy is een familiebedrijf in Wooster, Ohio. Het bedrijf, opgericht in 1996 door Harold en Patricia Hartzler, biedt een breed scala aan zuivelproducten in de staat, waaronder kazen, ijs en advocaat. Het kwaliteitsproduct is erg populair in de regio en de glazen flessen van een halve liter met heerlijke, lang houdbare melk zijn daarbuiten beroemd. De afgelopen twee jaar heeft het merk met de professionele hulp van de C&C-designstudio uit Cleveland, OH, bijzondere aandacht besteed aan zijn eigen identiteit, door geleidelijk zijn eigen visualisatie aan te passen en het uiterlijk en de stijl van de verpakking te veranderen.

Hartzler Familiy Dairy Nieuw Logo

De update is een eerbetoon aan de tijd geworden en een directe noodzaak. Het oude logo is gemaakt in een andere setting, met de uitstraling van handwerk voor al zijn charme. De nieuwe variant wordt gepresenteerd in een prachtig ontwerp, waarin de toewijding van het merk aan familiewaarden, een eerbetoon aan de verplichte beleefdheid en respect van Midwest, werd weerspiegeld in een handgeschreven lettertype.

Logo Hartzler Familiy Dairy

De uitvoering van een verbale tekst neigt naar de regels van hoge kalligrafie, die eerder aan alle kinderen werd onderwezen, wat werd beschouwd als een weerspiegeling van een hoog niveau van cultuur en onderwijs. Er zijn echter accentpunten in het schrijven die de aandacht trekken van zelfs een onervaren kijker. Bijvoorbeeld de spelling van de letter «z», die vrij zeldzaam is, of de artistieke versie van de letter H. De originaliteit van de merkvisualisatie wordt in de eerste plaats verzekerd door lettertypen, waarvan er hier verschillende worden gebruikt. Dit zijn Tofino Pro van Lost Type, Sharp Grotesk van Sharp Type, Barlow van Google Fonts en Tussilago van Typodermic. De hoge professionaliteit van de ontwerpers zorgde voor hun organische verwevenheid, zowel op de website als op de verpakking. Alles was gewaagd en leuk. Om de geest en kenmerken van het merk volledig te weerspiegelen, werd er ook ruimte gelaten voor verschillende schermlettertypen.

Hartzler Familiy Dairy Voor en Na Logo (geschiedenis)

Bijzondere aandacht werd besteed aan de verpakkingscontainer, een nieuwe fles die er zelf uitzag als een op maat gemaakt product. De vorm en uitvoering werden gekozen in de stijl van belettering voor een harmonieuze toepassing van het hoeklogo. Alle vrije verticale ruimte werd mooi en esthetisch gebruikt voor iconen. Als gevolg hiervan krijgen retro-flessen een nieuwe en zeer moderne uitstraling. Tegelijkertijd is de beslissing om glazen containers te behouden de juiste, niet alleen vanuit het oogpunt van de eigenschappen van dit materiaal, maar ook esthetisch correct, omdat alleen glas een hoogwaardige kleurweergave biedt van natuurlijke tinten die in hun producten worden gegoten . Als gevolg hiervan zorgt een dergelijke verpakking zelf voor de vorming van een rijk en natuurlijk kleurenpaletsysteem, wat een geweldig ontwerp vormt.