Medewerkers met een nieuwe identiteit van Huge

  Co-operators Logo

  De Canadese verzekeringsmaatschappij The Co-operators Group, opgericht in 1945, besloot haar activiteiten uit te breiden. Naast verschillende soorten verzekeringen zijn er ook andere uitgebreide financiële diensten beschikbaar gekomen. In dit verband werd een volledige rebranding van zowel de interne component als de externe component van de gehele bedrijfsstrategie doorgevoerd. Ook het logo heeft ingrijpende veranderingen ondergaan. Dit zal de individualiteit en herkenbaarheid van de onderneming op de financiële markt vergroten.

  Co-operators Nieuw Logo

  De nieuwe stijl laat je een complete transformatie van het merk ervaren. Als gevolg van deze wijzigingen is er een overgang gemaakt van het klassieke logo, dat oorspronkelijk was ontworpen om alleen verzekeringsdiensten aan te bieden. Dit werd gedreven door de wens om er doelbewust in te investeren en vooruitziende financiële vooruitziendheid. Zo zal elke klant die contact opneemt met het bedrijf het vertrouwen hebben van ongekende personalisatie. De Co-operators Group nam deze taak op zich samen met het ontwerp- en digitale marketingbureau Huge.

  Het nieuwe merk is gebaseerd op de wens ervoor te zorgen dat het relevante aandacht blijft trekken. Gedurende 44 jaar heeft het geen veranderingen ondergaan. Dus, met een solide basis voor ontwikkeling, werd besloten om een ​​merk te creëren met een toekomstperspectief.

  Logo Co-operators

  Het nieuwe logo heeft een moderne visie op een pijlvormig eikenblad. Het bestaat uit drie delen die harmonisch ten opzichte van elkaar in beweging zijn. Zo komt de humane houding ten opzichte van de bedrijfsvoering van het bedrijf tot uiting, geworteld in het verleden. En de pijl markeert continue ontwikkeling en naleving van moderne trends, en onderscheidt zich daarmee van andere bedrijven op dit gebied. Tegelijkertijd toont ze de prioriteit aan om klanten te helpen bij hun financiële groei, wat ze op de eerste plaats stelt.

  Bij het creëren van een nieuwe merkidentiteit is er gelet op eenvoud en beknoptheid. Nieuwe digitale technologieën hebben het mogelijk gemaakt om de kwaliteit van het kleurengamma en de curven te verbeteren. En de betrouwbaarheid van de externe componenten benadrukt de individualiteit en adviserende benadering van Co-operators. Dit weerspiegelde de wens om iedereen te laten zien wat echte persoonlijke service is.

  Co-operators Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Over minder dan een kwart jaar zijn de vestigingen van het bedrijf van plan om oude uithangborden volledig te vervangen door nieuwe met een gewijzigd merk. De veranderingen duren tot eind dit jaar. De Epitaph Group, die als partner optrad, heeft hierbij veel geholpen. Ze houdt zich bezig met public relations en detailhandel. Als gevolg hiervan zal The Co-operators Group klanten met hernieuwde kracht en enthousiasme verwelkomen.