Medaillon is het nieuwe gezicht van Hiro

  Locket Logo

  Het Britse bedrijf Hiro, dat technologieverzekeringen aanbiedt, is onlangs omgedoopt tot Locket. Het draagt ​​bij aan productontwikkeling en merkuitbreiding om producten te distribueren en internationaal te promoten.

  Voortaan biedt het bedrijf een verbeterde service, inclusief een betere serviceprijs, als klanten hun huis actief beschermen met slimme technologieën. Er zijn ook alternatieven voor complexe en langdurige contracten, administratiekosten en annuleringskosten. Dit werd beschikbaar gesteld via een abonnementsaanbod.

  Locket Nieuw Logo

  Het meest merkwaardige feit dat het bedrijf openbaar maakte, is dat om zijn dienstverlening te verbeteren, werd besloten om samen te werken met een voormalige criminele overvaller om leden van hun vereniging te helpen de veiligheid van hun huizen te verbeteren. Stel je voor hoe grappig het klinkt. Aan de andere kant is dit een zeer effectieve oplossing, want als we onze kwetsbaarheden niet kennen, dan hebben we tekortkomingen in de organisatie van de beveiliging van huizen, dan weet een persoon die eerder zonder problemen een huis binnenkwam als geen ander , welke barrières moeten er gezet worden zodat het huis een veilige plek is.

  Met als doel de perceptie van de verzekeringssector door klanten te veranderen, stelde het bedrijf de vraag botweg: hoe kan de visuele uitstraling worden verbeterd op een manier dat consumenten de verzekeringsdienst vertrouwen, trots zijn en niet bang zijn.

  Logo Locket

  Het medaillon is een symbool geworden van betrouwbaarheid, correcte omgang en goede herinneringen. Als mensen aan een medaillon denken, komen aangename momenten uit het verleden, nostalgie, troost, sentimentaliteit, hoop, een gevoel van veiligheid in hun hoofd. Dit is de creatie van een bepaald aura van veiligheid en je geliefde en dierbare plek.

  Het was zo’n diepe gedachte die de initiatiefnemers van de rebranding neerlegden, die alle verwachtingen overtrof.

  Het in Londen gevestigde adviesbureau Ragged Edge werkt sinds de vroege zomer aan een merkvernieuwingsproject. Creatieve agenten wilden fundamenteel nieuwe, frisse, onverwachte dingen creëren en ze hebben geweldig werk geleverd.

  Locket Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Achter het nieuwe design schuilt een kwalitatieve nieuwe merkpositionering.

  Aanvankelijk was het logo een reeks zwarte letters met kleine letters en het enige heldere accent – een oranje stip boven de “i”. Daarnaast is de naam Hiro vrij kort, en dit heeft invloed gehad op de keuze voor een compact grafisch element.

  Tegenwoordig is er een icoon en slanke letters zonder toevoegingen op een lichtoranje achtergrond. Het medaillonsymbool ziet eruit als een vierpuntige ster, geperst in een cirkel, die wordt gevormd door de afgeronde hoeken van een vierkant. Het ontwerp van de badge is gedaan door vormen zo af te trekken dat de ruimtes in de ruimte van het vierkant de onzichtbare cirkel en het vierkant zelf netjes met elkaar verbinden, terwijl ze zich op de ster concentreren.

  Zo’n logo belooft succes voor het merk, want als je ernaar kijkt, wil je nadenken over verschillende aangename momenten en episodes uit het leven die positiviteit brachten, en zeker niet over verzekeringen.

  Een prachtig gespeelde metafoor met honderd procent matchende kleuren en lettertypen weerspiegelt een nieuwe kijk op de verzekeringsbranche.