McMiller-spellen hebben een hilarische en grappige identiteit gekregen

  McMiller Logo

  Een merk van uniek en origineel speelgoed voor kinderen en volwassenen, opgericht in 2020, is de eigenaar geworden van een grappige stijl die bij het speelgoed zelf past. Ze zijn niet alleen leuk om te spelen – ze zijn gemakkelijk te “lachen” en scheuren hun buik van het lachen. Het merk heeft zich tot taak gesteld om zoveel mogelijk mensen te verenigen op basis van gelach en plezier. Speelgoed wacht op iedereen die nog energie heeft en veel kan lachen, die klaar is om plezier te hebben tot je erbij neervalt. Ze helpen mensen hun innerlijke ondeugden te onthullen en te genieten van een leuk en zorgeloos tijdverdrijf.

  McMiller Nieuw Logo

  Rebrandingbureau Studio Chong (Londen, VK) heeft geweldig werk geleverd aan het nieuwe logo. Door een professionele en creatieve aanpak waren ze in staat om een ​​gedurfder, kleurrijker en leuker logo te creëren. Ze konden de grafische identiteit visualiseren, die met al zijn humor als een lawine wordt overgebracht naar iedereen die dit grappige en onverwachte logo voor iedereen minstens één keer ziet. Net als in de vorige versie bevat de nieuwe twee zeer aantrekkelijke, kleurrijke personages – een monster, maar in tegenstelling tot de vorige zijn ze veel abstracter. Dit is een vreemd stel met heel verschillende persoonlijkheden en anatomie. Het zijn in wezen twee schattige, monsterlijke suikerspin die meer op ambassadeurs of gidsen in games lijken. Het is vermeldenswaard de inscriptie, zeer moedig, origineel en grappig gemaakt. De kleine letter “i” in het woord “MiLLER” imiteert de kleine letter “c” in “Mc”, wat ook een andere stompzinnigheid is, maar klein en niet kritisch. Het geselecteerde lettertype, Doughy Typeverything, is geen schreef. De ingevoegde zwevende ogen en een glimlach zien er erg indrukwekkend uit. Ze bleken erg handig te zijn. Allereerst geven ze het logo een nog leukere uitstraling.

  Logo McMiller

  Het meest spectaculair zijn de monsters. Het is gewoon onmogelijk om langs ze te lopen en niet te glimlachen. Het zijn de belangrijkste merksymbolen. Dankzij hen werd gezorgd voor het vereiste niveau van grappen en vrolijkheid, speelse geest en constant feest. Maar verdere uitwerking van de verpakking is nodig. Het is te algemeen, universeel, verschilt niet in uniciteit en interne betekenis, wat niet goed overeenkomt met de essentie van elk van de spellen.

  McMiller Voor en Na Logo (geschiedenis)