Marshmallow deelt resultaten van rebranding

Marshmallow Logo

De in Londen gevestigde Output studio ontwikkelde een nieuwe huisstijl met levendige beelden en aangename vormen.

Als u nog niet bekend bent met Marshmallow, dan zal het soort activiteit u zeker verrassen — bewuste verzekering. De ongebruikelijke naam voor de verzekeringsmaatschappij is het hoogtepunt van het hele merk geworden. Het kopen van een verzekering is eerder een simpele noodzaak, waardoor het hele proces een saaie, niet de meest aangename reis naar een bedrijf of online registratie wordt. Het doel van Marshmallow is om menselijkheid, begrip en interesse terug te brengen in de industrie, waarbij klanten op de eerste plaats komen, niet alleen met hoogwaardige service, maar ook met een herkenbare, rustgevende merkidentiteit.

Marshmallow Nieuw Logo

Marshmallow is een startup opgericht in 2017. De tweelingbroers Oliver en Alexander Kent-Braham hebben zich samen met David Goate als doel gesteld om het verzekeringsproces snel, kwalitatief, goedkoop en inclusief te maken. Rebranding werd een noodzaak vanwege de snelle ontwikkeling van het bedrijf. Voortbouwend op het oorspronkelijke ontwerp creëerde het Output-team een ​​nieuwe stijl die de evolutie en ambitie van Marshmallow uitdrukt.

Het basisidee van het logo is hetzelfde gebleven, maar met kleine verbeteringen. Het lettertype voor het logo is speels en vriendelijk geworden. De ontwerpers hebben inkepingen in elke letter toegevoegd en «afwijken» van het typische vetgedrukte, ronde type. De ronding van de letters doet denken aan marshmallow, zijn zachtheid en luchtigheid. Zelfs geometrische vormen worden gemaakt in de vorm van marshmallows. Ook het kleurenpalet is iets veranderd, dat nu bestaat uit felroze, donkerblauw en prettige grijstinten. De huisstijl wordt aangevuld met prettige illustraties met dunne lijnen. De combinatie van alle vormen, kleuren en lettertypen trekt de aandacht en zorgt voor een vriendelijk merk.

Logo Marshmallow

Ondanks deze speelsheid en vriendelijkheid vergeet Marshmallow zijn missie en doelstellingen niet. Voor sommige mensen is het afsluiten van een verzekering een nogal ingewikkeld en opwindend proces, dus het bedrijf daagt stereotypen uit en wil het vertrouwen en de sympathie van klanten winnen.

Marshmallow Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)