Marin French Cheese Co — bijgewerkt ontwerp en effectieve marketing

Marin French Cheese Logo

De verscheidenheid aan soorten voedselproducten op de wereldmarkt, evenals het ontbreken van onbewerkte niches in de industriële voedselproductie, zorgt voor aanzienlijke problemen bij de promotie van dergelijke producten. Het is nauwelijks mogelijk om hier een sensatie te creëren. Met de juiste marketingaanpak en branding kunt u echter bepaalde positieve resultaten behalen, een cult-houding geven aan uw voorstel.

Marin French Cheese Nieuw Logo

Dat deed Marin French Cheese Co ook — een van de oudste kaasbedrijven, opgericht in 1865 door de familie Thompson. Met behulp van traditionele Franse technologie die van generatie op generatie is doorgegeven door enkele van de meest gerenommeerde kaasmakers van Frankrijk, waren de Thompsons in staat om een ​​zachte kaashandel op te zetten in Noord-Californië. De primaire productie was handmatig en in kleine hoeveelheden. Een kenmerk van dit type kaas was het gebruik bij de productie van melk alleen van koeien van de Holstein, Jersey en Guernsey rassen van lokale begrazing. Deze melk heeft gezorgd voor de uniciteit en verfijning van de smaak van het familieproduct. Al bijna anderhalve eeuw zijn zijn kazen bekroond met een groot aantal onderscheidingen, waaronder The World Cheese Awards, waaronder het enige Amerikaanse bedrijf Marin French Cheese Co.

Logo Marin French Cheese

De sterke concurrentie en een grote verscheidenheid aan soorten en merken kaasproducten leidden echter tot een daling van de verkoopvolumes. Hoge kwaliteit en unieke smaak konden dit niet voorkomen tegen de achtergrond van een overvloed aan aanbod, zelfs van de slechtste kwaliteit. Op zoek naar een oplossing voor dit belangrijke probleem werd het noodzakelijk geacht om een ​​nieuwe marketingaanpak toe te passen en uw product visueel te differentiëren. Dit is mogelijk geworden door wijzigingen aan te brengen in het logo en door kaasverpakkingen bijzonder aantrekkelijk en concurrerend te maken op de wereldmarkt. Een nieuwe consument leert over kwaliteit en smaak alleen door visuele waarneming. En natuurlijk zullen degenen die aanvankelijk worden aangetrokken door de originele verpakking, al de smaak van kaas van Marin French Cheese Co kunnen waarderen, die ze nog nooit eerder hebben geproefd.

Marin French Cheese Before and After Logo (geschiedenis)

De professioneel uitgevoerde rebranding gaf de producten van het bedrijf een heldere aantrekkingskracht in het winkelschap. De leesbare tekst van het logo, de indeling naar kleur en type etiket voor elke kaassoort maakten het de meest herkenbare van de kazen van andere fabrikanten. Dit suggereert een op handen zijnde stijging van de verkoopvolumes en een uitbreiding van het aantal consumenten voor wie het product van Marin French Cheese Co een van de meest geliefde producten zal worden.