Maaji’s nieuwe imago — fabrikant van badkleding en sportkleding

Maaji Logo

Moderniteit wordt gekenmerkt door constante beweging, ontwikkeling op alle gebieden van het menselijk leven. Dit geldt met name voor zaken en mode. Elke vertraging op deze gebieden is een daling van de winst, winstgevendheid, een directe weg naar ineenstorting. De zussen Amalia en Manuela Sierra, mede-eigenaren van het populaire merk voor het ontwerpen en produceren van stijlvolle strand- en sportkleding voor alle leeftijden, het Colombiaanse bedrijf Maaji uit Medellin is zich daar terdege van bewust. Dankzij hun unieke visie en creativiteit waren de eigenaren van het bedrijf in staat om onnavolgbare lijnen van strandkleding te creëren, onderscheiden door originele kleurcomposities, een verscheidenheid aan vormen en texturen, wat een kenmerkend kenmerk is geworden van alle producten van het merk.

Maaji Nieuw Logo

Maar ondanks alle aantrekkelijkheid en eclecticisme van de modellen, uitstekende kwaliteit en uniek productontwerp, moet het bedrijf vooruit blijven gaan en zich succesvol ontwikkelen. Om bij de tijd te blijven, is het nodig om speciale aandacht te besteden aan haar eigen imago en promotie, Maaji heeft besloten om enkele wijzigingen door te voeren in haar eigen ontwerp en logo. Dit zou moeten dienen om de band met vaste klanten te versterken, het aantal kopers uit te breiden, niet alleen posities in de markt te versterken, maar ook te laten zien dat ze vasthouden aan hun eigen idealen bij de ontwikkeling van nieuwe modellijnen.

Logo Maaji

Het lettertype van het logo is dunner en aantrekkelijker geworden. De hoofdletter «M» is gladgestreken om een ​​visuele gelijkenis te creëren met de golven die op het strand beuken. Zij is het die het centrale element van het logo wordt, een weerspiegeling van de geest en doelen van het bedrijf. In deze versie ziet dit element van de naam er erg goed uit als een enkel monogram — een monogram, met een bevestigende stip in de linkerbovenhoek van het lettersymbool.

Maaji Voor en Na Logo (geschiedenis)

Om alle magie van schoonheid en de oproer van kleuren die kenmerkend zijn voor Maaji-producten over te brengen, om de vereiste sfeer te creëren, werden elementen ontwikkeld en toegepast om een ​​visuele identiteit te creëren, die iedereen herinnerde aan het ware doel van het aanbod van het bedrijf. Zon en water, wind en strand — dit alles tegen de achtergrond van een veranderd kleurenpalet, ontworpen voor verpakkingen en beeldreclame producten, tags en tassen, stickers en blikjes creëren een onbeschrijfelijke strandsfeer. Het werk aan kleur creëerde de gewenste sfeer, waarin neongeel samengaat met tinten die kenmerkend zijn voor ontwerpen uit het verleden, maar in een helderdere uitvoering. De toevoeging van accentzwart aan dit palet was een ingenieuze oplossing, die een gevoel van ontkoppeling met de tijd gaf en tegelijkertijd de visuele impact op de consument verzachtte.