LunarCrush — bijgewerkte service voor financiële transacties en cryptocurrencies

LunarCrush Logo

De gepresenteerde vernieuwde versie van de dienst voor financiers die operaties op en buiten beurzen uitvoeren, is begrijpelijker en prettiger in het gebruik geworden. Dit alles is van toepassing op LunarCrush, ontwikkeld als een automatische gegevensverzamelaar over cryptocurrencies, bitcoins, crypto-uitwisselingen, evenals acties die in sociale netwerken worden uitgevoerd door personen die de economische situatie in realtime beïnvloeden. In de loop van haar bestaan ​​heeft de dienst zijn doeltreffendheid en noodzaak bewezen voor wie voortdurend op de hoogte wil blijven van de dagelijkse gebeurtenissen in de financiële wereld. Met behulp van deze service is er niet alleen tracking van eventuele acties, maar ook controle en analyse van mogelijke veranderingen en situaties in de financiële wereld. Gezien de moderne snelheid van informatieverwerking, het verschijnen van een reactie op bepaalde acties, is LunarCrush de beste manier geworden om de ontvangen gegevens efficiënt te gebruiken. Ze bracht de beste ervaring samen die deze ervaring heeft belichaamd, waardoor veranderingen in de snelheid van de warp mogelijk werden, wat de basis werd voor de vorming van de visuele identiteit van het merk. Samen daarmee gebeurt alles met waanzinnige «ruimte»-snelheden, waardoor gebruikers de modernste technologieën krijgen die aan de vooravond staan ​​van technologieën van de toekomst. Natuurlijk leidde deze benadering tot de noodzaak om een ​​nieuwe wereld te creëren, die overloopt van passie, nieuwsgierigheid, humor en acties, in zijn snelheid en kracht, alleen vergelijkbaar met de efficiëntie van een laserstraal.

LunarCrush Nieuw Logo

Het voor de dienst ontwikkelde logo is een originele combinatie geworden van een demonstratie van zijn eigen doel met zijn virtuele invulling. Het combineerde op harmonieuze wijze twee basisconcepten die vervat zijn in de acties van de software — de maan en het menselijk oog. De planetoïde werd niet zomaar toegepast. Ten eerste echoot het de merknaam. Ten tweede werd het in slechts drie jaar mogelijk om het maanoppervlak te bereiken. Het oog is het belangrijkste symbool dat het merk als geheel kenmerkt. Haar belangrijkste taak is observatie, studie van modellen, zoeken naar trends, uitzending van het verkregen resultaat om redelijke investeringsacties te ondernemen.

Logo LunarCrush

Om het logo en de gehele visualisatie van het merk op de gebruiker effectiever te beïnvloeden en afleiding te verminderen, is besloten om de elementen van het kleurenpalet aanzienlijk te verminderen. Door het aantal tinten met bijna vier keer te verminderen, konden grafische composities beter worden gegroepeerd, waardoor hun visuele impact op de kijker gerichter werd. Met behoud van de hoofdkleuren — tinten groen en paars, verwierf het merk de nodige variëteit en correspondentie met de gecreëerde wereld van het maanuniversum. Het grootste deel van de nieuwe wereld waren de illustraties die werden gebruikt bij de vorming ervan, de unieke iconografie, die het merk onderscheidde onder de miljoenen inwoners van sociale netwerken. Met zijn hulp werd een demonstratie van optimisme en bezorgdheid over hun toekomst, evenals trots om deel te nemen aan zo’n sleutelmoment, dat rechtstreeks door het platform zelf wordt gevormd, met groot succes verzekerd.

LunarCrush Voor en Na Logo (geschiedenis)