Lucra Sports in een nieuwe visualisatie

Lucra Logo

Ervaar opwinding, het plezier om te winnen en de wens om meer te bereiken met het vernieuwde peer-to-peer platform voor sportweddenschappen — Lucra. Nu biedt het meer functies en gemakken en wordt het beschikbaar op iOS, waardoor het aantal deelnemers en het aantal winsten toeneemt. Het wordt nog interessanter om te spelen, naarmate er nieuwe mogelijkheden voor competitie met je vrienden ontstaan. Het bijgewerkte platform is volledig in lijn met de verklaarde missie van het bedrijf om een ​​nieuwe vorm van sociale interactie te bieden voor fans en enthousiaste gamers, gebruikmakend van de gevormde competitieve markt, die gebaseerd is op de toepassing van vaardigheden en ervaring. Tegelijkertijd blijft de traditionele versie van het spel met willekeurige partners beschikbaar. Een gaming-service in deze vorm vergemakkelijkt het tot stand brengen van interacties binnen de gemeenschap, waardoor sitegebruikers ruime mogelijkheden krijgen om een ​​verscheidenheid aan soorten competities te creëren die individueel kunnen worden geconfigureerd en vervolgens naar partners kunnen worden verzonden of in een gemeenschappelijke gebruikersfeed kunnen worden weergegeven.

Lucra Nieuw Logo

Nieuwe kansen en de veranderingen die hebben plaatsgevonden, vroegen om hun weerspiegeling in de visualisatie die bij het merk hoort. Gezien de aanzienlijke voordelen die zo’n competitieve optie heeft ten opzichte van traditionele, werd de hele visuele identiteit gebouwd op het aantrekken van massale deelnemers. De nieuwe strategie is gebaseerd op het feit dat een dergelijk format toegankelijk en begrijpelijk is voor een brede demografische groep — zowel atleten als degenen die nieuw zijn in de sport als zodanig. Het product heeft brede mogelijkheden gekregen voor schaalvergroting onder verschillende systemen — Android, iOS, internet. Als resultaat van interactief brainstormen met gebruikers, spelers, werd een nieuwe aantrekkelijke visuele vorm geboren.

In navolging van moderne trends werd de merkidentiteit in een minimalistische stijl gemaakt, met maximale informatie. Er werd gekozen voor een tekstuele visualisatie-optie, die bestond uit de naam van het platform, gemaakt in grote hoofdletters in het oorspronkelijke grafische ontwerp. Het moderne lettertype Bauziet Norm Extra Bold by Letter Omega Typefoundry is als basis genomen en opnieuw ontworpen. De gecreëerde uitsnijdingen voor L, R en A, die over het algemeen zijn functie verloren, zorgden voor de visuele eenheid van de hele compositie en openden veel ruimte voor mogelijke interpretaties van een dergelijke grafische oplossing. Naast symmetrie valt meteen enige visuele connectie met de biljartzak op, een traditioneel gokbordspel voor geld.

Logo Lucra

De gekozen huisstijlkleur speelt een belangrijke rol bij het inspireren van grote prestaties. Intuïtie is direct gerelateerd aan blauw, dat een integraal onderdeel is van elk kansspel en acties die snelle beslissingen op een intuïtief niveau vereisen. Het is echter ook een waarschuwende component, die aangeeft dat onvoorbereidheid en excessen hier kunnen leiden tot verlies van realiteitszin en het ontstaan ​​van een schadelijke verslaving.