Live Clean-cosmetica is nog aantrekkelijker en effectiever geworden

Live Clean Logo

Het belangrijkste doel van de Canadese cosmeticafabrikant Live Clean is om het leven van mannen en vrouwen schoner, gemakkelijker en leuker te maken met behulp van hun natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging. Het merk is al 14 jaar op de markt en verbetert niet alleen voortdurend de formules van cosmetica, maar heeft ook grondig de behoeften van zijn consument bestudeerd. Dit alles, evenals de eigenaardigheden van vandaag, zijn de reden geworden voor de noodzaak om het uiterlijk van het merk en de bedrijfsidentiteit te actualiseren, wat met succes werd bereikt door het creatieve bureau ROOK / NYC uit New York City, gespecialiseerd in branding, ontwerp en ontwikkeling van creatieve verpakkingen.

Live Clean Nieuw Logo

De nieuwe identiteit hielp om de hoge prestaties van het Live Clean-product nauwkeurig en duidelijk weer te geven, waarbij schoonheid werd verheerlijkt en de natuur werd gerespecteerd. Visualisatie van ROOK / NYC is een nieuwe visie op de missie, de geest en de kenmerken van het merk. De ontwikkelde en geïmplementeerde creatieve ideeën voor verpakkingsontwerp, het opnieuw formatteren van het logo en het creëren van een moderne stijl tonen al efficiëntie en effectiviteit, waardoor meer aandacht wordt gevestigd op de producten van het bedrijf. De identiteitsvernieuwing en ontwerpsystemen hebben het bewustzijn vergroot en het testen van nieuwe producten versneld, wat heeft geleid tot een grotere verkoop en meer consumentenbereik. Het nieuwe logo heeft zijn schone en eenvoudige begin van het traditionele «merkblok» in alle richtingen van visualisatie behouden. Hij versterkte de focus op natuurlijke, plantaardige oorsprong in elk van de producten van het merk.

Logo Live Clean

Dit werd mogelijk gemaakt door een gedurfd icoon in zijn creatieve uitvoering, een eenvoudige, mooie visuele hiërarchie. Een dikker lettertype in hoofdletters in een rijke, donkergroene kleur maakt het logo beter leesbaar. Twee woorden die onder elkaar zijn geplaatst en aan de rechterkant zijn uitgelijnd, verschillen in lengte. Om de vrije ruimte boven het tweede woord te vullen, is een plantenbladsymbool geplaatst, dat de natuurlijkheid van het product symboliseert. Het creëert symmetrie in de compositie en zorgt voor een visuele vorm van het «merkblok». Met een andere lichtgroene tint krijgt het blad een accenteffect en vestigt het de aandacht op zichzelf en het hele embleem als geheel.

Het kleurenpalet is de meest effectieve manier geworden om de natuurlijke oorsprong van alle Live Clean-producten, hun veiligheid en gezondheidsvoordelen voor de mens, weer te geven. Omdat het een kleur is die kenmerkend is voor alle vegetatie, die de natuur en natuurlijkheid symboliseert, leverde het de overdracht van belangrijke informatie over de kenmerken van de producten en de belangrijkste doelen van de merken.

Live Clean Voor en Na Logo (geschiedenis)

Geholpen om de visuele ervaring te verbeteren en de communicatie op de verpakking te verminderen, wat voldoende mogelijkheden bood voor het creëren van nieuwe gewaagde en heldere ontwerpen die een effectievere impact hebben op de koper.