LightStream bijgewerkt met nieuw ontwerp

LightStream Logo

LightStream is een actieve online leentak van SunTrust, gelanceerd in 2013. Het belangrijkste doel was om de kredietaanvraagprocedures voor kredietnemers te vereenvoudigen. Dankzij de mogelijkheid om een ​​nieuwe divisie te gebruiken, maakte het ontwerp het mogelijk om papierwerk te verlaten. Met behulp van LightStream-services werd het mogelijk om de noodzaak om veel documenten in te vullen, te communiceren met een leningfunctionaris en niet eens naar een bankfiliaal te gaan, te vermijden. In feite kunnen goedgekeurde aanvragers dezelfde dag nog een positieve reactie en financiering ontvangen. LightStream biedt een breed scala aan leningen, onder meer voor de aankoop van motorfietsen, boten, campers, verbetering en renovatie van huizen en appartementen. Consumenten krijgen beveiligde en ongedekte leningen voor medische behoeften en onderwijs tot K-12. Tegenwoordig is het nodig om alle nieuwe veranderingen en extra functies weer te geven in onze eigen identiteit, die opnieuw is ontworpen in overeenstemming met de moderne vereisten voor visuele identiteit.

LightStream Nieuw Logo

Het nieuwe logo-ontwerp van het merk is eenvoudiger en begrijpelijker geworden. Het ontwerp bevat slechts 2 elementen — een tekstmodule en een bord. Het bord herhaalt de vorige versie in zijn semantische doel, maar in een herziene versie die een visuele verbinding maakt met het logo van het moederbedrijf. Het is een gestileerde afbeelding van de rijzende zon, die nog half achter de horizon verscholen zit. De uiteenlopende stralen worden afgebeeld met variabele dikte, die van links naar rechts toeneemt, wat de constante vooruitgang van het merk symboliseert, de wens om voortdurend de omstandigheden voor zijn klanten te verbeteren, hun belangen te beschermen en kredietverlening aantrekkelijker en winstgevender te maken.

Logo LightStream

Het tekstgedeelte is de naam van het merk, gemaakt in vet schreefloos type Okta Bold door Groteskly Yours, wat een gevoel van vertrouwen en betrouwbaarheid uitstraalt en de belangrijkste eigenschappen van het merk het beste weerspiegelt. Het benadrukt de uniciteit van het merk, zorgt voor de leesbaarheid van de tekst en voegt er betekenis en gewicht aan toe. De lichte smalheid van de letters en hun verticale ontwerp versterken de aantrekkingskracht, waarbij de nadruk ligt op het minimalistische ontwerp.

LightStream Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het kleurenpalet van het merk is gebaseerd op de historische kleuren, die opnieuw zijn ontworpen met moderne technologie. Diepblauw — waarin de naam van het bedrijf is gemaakt, symboliseert betrouwbaarheid, organisatie, geen haast bij het nemen van beslissingen, diepe concentratie op het uitvoeren van taken, wat een financieel merk gunstig kenmerkt. De fel oranje kleur van het symbool valt op in combinatie met donkerblauw. Dit wordt effectief gebruikt in de architectuur van het logo, waarbij het symbool precies in het midden boven de titeltekst staat. De hele compositie heeft een sterke visuele impact op de persoon en creëert de nodige sfeer rond de merkvisualisatie.