Leerportaal voor kinderen Upiopi heeft een onvergetelijke look gecreëerd

  Upiopi Logo

  Op basis van het online onderwijssysteem dat is gebruikt in het nieuwe educatieve internethulpmiddel Upiopi uit Dubai uit Dubai, heeft de Verenigde Arabische Emiraten ook een originele, gedenkwaardige externe visualisatie gekregen. De Finse Manier – de combinatie van spelen, ontdekken en leren – trekt vooral drukke ouders en hun kinderen van 5-10 jaar aan. Dit komt door het feit dat de ontwikkelde online programma’s van leraren uit Finland live leiden, waarbij elke student actief wordt betrokken bij interessante en educatieve activiteiten, waardoor ouders hun eigen ding kunnen doen en tegelijkertijd hun kinderen kunnen beheersen. De effectiviteit van deze manier van lesgeven wordt niet alleen geleverd door de grote praktische ervaring van leraren, maar ook door hun persoonlijke aandacht voor elk kind, het vermogen om de interesses van het laatste, hun hobby’s en voorkeuren te gebruiken. Leren met Upiopi is een actieve en leuke ervaring die memorabele momenten en spannende lessen en leuke programma’s creëert.

  Upiopi Nieuw Logo

  Het platform begon zijn uiterlijk te vormen door de naam, die werd gecombineerd met twee Finse woorden – “hupi” en “oppi”. Ze werden gekozen vanwege hun belangrijkheid. “Hupi” betekent “leuk” en Oppi betekent LEREN. Samen brengen ze de essentie van het merk over – leren met plezier. Visueel wordt dit alles weergegeven door twee hoofdvormen – een cirkel en een vierkant, de bovenste elementen van de letters “i”. Deze figuren zijn ontworpen om de aandacht van kinderen te trekken. Ze zijn statisch, maar komen plotseling tot leven en veranderen van plaats, van de ene letter naar de andere. Hun dynamiek communiceert visueel vreugde, spel, lokken. De cirkel is gemaakt in een vrolijke oranje tint, het vierkant is in een lichte, vrolijke turkoois.

  Logo Upiopi

  Zodat kinderen, alleen al bij het zien van de naam zelf, meer willen weten over wat Upiopi is, is gekozen voor een vrolijk en gemakkelijk te herkennen lettertype Urbane Rounded Demi Bold by Device. Het grafische ontwerp roept onmiddellijk een speelse sfeer op en trekt aan met zijn vloeiende rondingen en ronding. Elke letter is het resultaat van het creatieve werk van ontwerpers die de voorkeuren van kinderen goed kennen. Als gevolg hiervan kreeg het logo plezier en aantrekkelijkheid, visueel “communicerend” met kinderen op gelijke voet. Elk kind vanaf 5 jaar, alleen al door naar het merklogo te kijken, realiseert zich meteen dat hem iets onverwachts, spannends en unieks te wachten staat.

  Op het eerste gezicht past visualisatie kinderen dus aan de vereiste gemoedstoestand en gemoedstoestand aan.