Lead Racewear’s nieuwe BMX-uitrustingslogo-esthetiek

  Lead Racewear Logo

  Ervaren BMX-rijders geven de voorkeur aan comfortabele, praktische en esthetische uitrustingen van Lead Racewear, dat een nieuwe collectie racebroeken met een nieuw logo heeft geïntroduceerd. Een nieuwe generatie van dergelijke apparatuur – ultrabroeken worden gepresenteerd in het breedste scala aan kleuren en alle maten. Ze onderscheiden zich door hoge sterkte, het gebruik van polyesterweefsel, goede vochtbestendigheid, de aanwezigheid van ingebouwde multidirectionele stretchpanelen, twee heupverstellers, lichtgewicht, een ritssluiting en een knoop, een zak, geen interactie met olie en brandbare stoffen , gemak van schoonmaken.

  Lead Racewear Nieuw Logo

  Het nieuwe logo voegt een gedurfde, onderscheidende look toe aan de eersteklas joggingbroek. Het merk creëert voortdurend originele ontwerpontwikkelingen en toont zijn ambities voor de toekomstige ontwikkeling op dit gebied van BMX-sportuitrusting, voor motorcrossers, mountainbikes. De nieuwe collectie heeft zijn moderne visie gekregen dankzij de ontwerpexpertise van Adrian Ridley. De opdracht was zowel eenvoudig als moeilijk. Het was noodzakelijk om een ​​nieuw uiterlijk te ontwikkelen op zo’n manier dat de historische geest van het merk behouden bleef, maar er een moderne dynamiek in werd geïntroduceerd die alle kenmerken van de voorkeuren van de moderne consument weerspiegelt. Dit alles kwam zeer effectief tot uitdrukking in het visuele beeld van de nieuwe collectie dankzij een diepe “onderdompeling” in de wereld van BMX en de studie van de kenmerken van de sociaal-psychologische nuances van individuen, sociale groepen van deze wereld. Als gevolg hiervan was het mogelijk om de prioriteiten van de moderne mentaliteit van BMX-deelnemers, die luidt: “Lead, don’t follow”, zeer nauwkeurig over te brengen.

  Logo Lead Racewear

  Het logo zelf heeft het basisconcept van zijn voorganger behouden. Maar het is gemaakt in een bijgewerkte moderne versie. Het teken, bestaande uit twee tegenover elkaar liggende driehoeken, kreeg helderheid en scherpte van hoeken, waardoor de visuele waarneming duidelijker en rechtlijniger werd. De tekstcompositie krijgt een nieuwe visuele ervaring dankzij dezelfde scherpe hoeken en het gebruik van cursieve schreven. Beide woorden zijn afgebeeld in kleine letters, scheef naar rechts om voorwaartse beweging en snelheid weer te geven. Het tweede woord is links uitgelijnd. De hele compositie heeft helderheid en aspiratie gekregen, wat het verlangen naar overwinning en schoonheid aantoont. Tegelijkertijd werd aan de basisvereisten voldaan: bruikbaarheid, sportiviteit en esthetiek.

  Lead Racewear Voor en na Logo (geschiedenis)