LaunchDarkly zet koers voor de toekomst met een nieuwe afbeelding van Focus Lab

  LaunchDarkly Logo

  De nieuwe identiteit van LaunchDarkly, Oakland, Californië, Verenigde Staten, ontwikkeld door Focus Lab, heeft de visuele ervaring van het merk aanzienlijk verbeterd. Als een functiebeheerplatform, opgericht in 2014 door Edith Harbaugh en John Kodumal, stelt het systeem softwareontwikkelaars in staat snel te innoveren en de manier waarop nieuwe ontwikkelingen rechtstreeks aan gebruikers worden geleverd drastisch te veranderen. Updates van softwarefuncties worden stapsgewijs op elke schaal uitgebracht. Hierdoor kunt u beter communiceren met uw zakelijke teams en uw reis naar de cloud versnellen. Tegenwoordig heeft LaunchDarkly meer dan 20 biljoen functies die dagelijks beschikbaar zijn, waarvan het aantal voortdurend groeit.

  LaunchDarkly Nieuw Logo

  LaunchDarkly opent een breed scala aan mogelijkheden voor ingenieurs door het wisselen van functievlaggen op basis van Rollbar-fouten te automatiseren. Het is bijvoorbeeld handig om een ​​Launch Darkly + Slack-integratie in te stellen die de gebruiker op de hoogte stelt wanneer een vlag verandert. De nieuwe identiteit geeft een beter beeld van de essentie van de applicatie. De originele grafische oplossing – eerst de tekstnaam, gevolgd door het teken, had een positieve invloed op de perceptie van de hele compositie. Het gebruik van het Olivine Wide Semi Bold by URW Type Foundry lettertype in middelzwaar zwart monochroom zorgt voor een goede leesbaarheid van het logo op elke schaal.

  Logo LaunchDarkly

  Het logo eindigt met het symbool van een bewegende ster of meteoor, die de kenmerken en perspectieven van het platform, zijn constante ontwikkeling en voorwaartse beweging demonstreert. Ondanks de klassieke regels van ontwerpvorming, waarbij omhoog bewegen in het logo succes en positiviteit betekent, werkt deze horizontale optie effectief en stuurt het de visuele beoordeling van de kijker correct. Een extra “versterker” hier is het kleurenpalet tegen een donkere achtergrond, waardoor de perceptie van de hele compositie technologischer, interessanter en zelfs grappiger wordt.

  LaunchDarkly Voor en Na Logo (geschiedenis)

  De laconiek van het logo voldoet aan de eisen van moderne trends. Nieuwe kijk op het beeld, de eigenaardigheden van de moderne perceptie van generatie “Z” hebben hun stempel gedrukt op de visuele identiteit van deze software. Een dergelijke grafische oplossing zorgt ervoor dat het logo lang relevant blijft en dat er geen drastische wijzigingen nodig zijn.