Kimmel Cultural Campus onthulde haar nieuwe logo

Kimmel Cultural Campus Logo

De Kimmel Cultural Campus, een culturele gemeenschapsstructuur in het hart van Center City, Philadelphia, introduceerde zijn nieuwe identiteit en embleem aan gasten en bewoners. De oprichting ervan werd veroorzaakt door de noodzaak om te voldoen aan de vereisten van de visualisatie van tijd en moderniteit. Met als belangrijkste missie om verschillende gemeenschappen in de regio naar kunst te trekken, realiseert het merk dit door middel van optredens en educatieve evenementen. Dit centrum omvat een groot aantal gemeenschaps- en culturele structuren en organisaties, waaronder de Podiumkunsten, de Muziekacademie en het Merriam Theater, dat een 160-jarige geschiedenis van uitvoerende kunsten heeft, gelegen aan de Avenue of the Arts in Philadelphia. Het is ook de thuisbasis van het Philadelphia Orchestra, Opera Philadelphia, Pennsylvania Ballet, The Philly POPS, PHILADANCO, The Chamber Orchestra of Philadelphia, The Philadelphia Chamber Music Society en het Curtis Institute of Music. Tegelijkertijd leidt Kimmel de jeugd van de regio op, geeft toegang tot een rijke artistieke geschiedenis, ondersteunt kunstenaars en degenen die hun eerste stappen op het gebied van kunst willen zetten. De nieuwe visualisatie is die effectieve manier geworden om interne en externe veranderingen en veranderingen die zich in de loop van de jaren hebben voorgedaan, te declareren.

Kimmel Cultural Campus Nieuw Logo

Een van de belangrijkste redenen achter de reorganisatie van de visuele identiteit was het gebrek aan bewustzijn van de huidige veranderingen, met name werd nogal zwak weerspiegeld dat de Academie voor Muziek en het Merriam Theater deel uitmaakten van Kimmel. Er werd een effectieve en organische visuele integratie van de site uitgevoerd, waardoor de verscheidenheid aan ervaringen die gasten, bezoekers en studenten kunnen krijgen, tot leven komen. Dit werd gedaan met behulp van eenvoudige geometrie, die zeer nauwkeurig de unieke kenmerken, eigenschappen en kenmerken van elk campusobject weergeeft. Er werd een gedurfde identiteit gecreëerd, die de culturele focus van het centrum viert als de belangrijkste plek voor diverse gemeenschappen om transformerende kunst en cultuur te ervaren.

Logo Kimmel Cultural Campus

Het nieuwe logo is gebouwd met gebruikmaking van de belangrijkste kenmerken van het principe van minimalisme. Het bevat geometrische vormen die op abstracte wijze drie belangrijke campuslocaties weergeven, die opnieuw zijn vormgegeven in geometrische vormen die een visuele perceptie van objecten als geheel creëren. Dit nieuwe bord heeft iets van een abstracte weergave van morsecode, wat het bijzonder uniek maakt, met een persoonlijkheid die verschilt van de traditionele manieren om logo’s te vormen. Het woordmerk waaruit het bestaat, is geplaatst in een gemakkelijk te lezen Founders Grotesk-lettertype, dat licht van gewicht is en goed contrasteert met gedurfde pictogramvormen.

Kimmel Cultural Campus Voor en Na Logo (Geschiedenis)