Jotform verandert van vorm

  Jotform Logo

  Het merk van het online formulierontwerpplatform is al 15 jaar een begrip in de wereld. In de loop der jaren heeft het bedrijf ongeveer 10 miljoen gebruikers van over de hele wereld verzameld. In het huidige tijdperk van digitale ontdekkingen is het niet in woord, maar in daad erg belangrijk geworden om uw innovativiteit en revolutionaire technologische oplossingen te bewijzen.

  Dit bedrijf volgde deze weg. Voor het eerst in 15 lange jaren besloot het merk zijn identiteit te vernieuwen en een nieuw gedenkwaardig imago te verwerven.

  Jotform Nieuw Logo

  Van woorden naar daden. De belangstelling voor het bedrijf blijft onblusbaar en een goede reclamecampagne helpt het merk te promoten, dus het was belangrijk om de opkomst te benadrukken, zowel in termen van Jotform’s winst als de groei van technologie. Net als voorheen handhaaft het bedrijf een positie van eenvoud en beknoptheid, wat de liefde van consumenten vergroot.

  Dit wordt weerspiegeld in het nieuwe logo, dat de belangrijkste filosofie van het bedrijf benadrukt – eenvoud, toegankelijkheid en consistentie.

  Logo Jotform

  De boodschap met een nieuwe look is de kracht van vormen. Het is dankzij de duidelijkheid en de competente selectie van formulieren dat het bedrijf universele erkenning krijgt. Dankzij het juiste werk van ontwerpers vindt u uw online formulier voor elk doel en voor elk product.

  We besloten om het belangrijkste ontwerpconcept te verlaten – een potlood. We veranderden de vorm van het presenteren van het idee, namelijk in lijnen, in kleur, en veranderden het imago van het merk. Flexibel, helder en kleurrijk, het potlood, dat is samengesteld uit eenvoudige zachte en ronde geometrische vormen, benadrukt de diversiteit van de doelgroep.

  Jotform Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Het logo definieert de belangrijkste boodschap die aan de gemeenschap wordt gecommuniceerd – de kracht die krachtige vormen kunnen dragen, dit is het hulpmiddel dat tot succes leidt. En de nieuwe slogan (“Wij geloven dat krachtige vormen kritisch kunnen zijn”) betekent dat sterk visueel geladen organisaties het vermogen hebben om hun probleemoplossing te vereenvoudigen met de voorgestelde oplossingen. Veel klanten – commerciële en non-profitorganisaties, kleine bedrijven, medische instellingen, lokale autoriteiten – hebben de producten van het merk al gewaardeerd. Nu, dankzij het logo in de vorm van een gekleurd bontpotlood, is alles wat een bedrijf nodig heeft – alles bij de hand en in de meest begrijpelijke en toegankelijke vorm.

  Een donker, netjes lettertype met een hoofdletter van de bedrijfsnaam zal gemakkelijk te onthouden zijn met een basis grafisch element. Nu worden blauwe, rode en oranje potloodranden geassocieerd met succes, efficiëntie en eenvoud.