Italian Tiago Home Kitchen (THK) — een nieuwe stijl van thuiscomfort en elegantie

THK Logo

Tiago Home Kitchen (THK), bekend om zijn kwaliteitskeuken, heeft een wijziging in het logo van het bedrijf aangekondigd. Liefhebbers van de verschillende gerechten bereid volgens Italiaans recept, echte fijnproevers en degenen die tevreden waren met de smaak van het aanbod van de restaurantketen van het merk, zullen vandaag de nieuwe merknaam kunnen waarderen.

Tiago Home Kitchen Nieuw Logo

De winkelketen THK bestrijkt ook China, waar in Peking meerdere restaurants van het Italiaanse merk worden gepresenteerd. Het wijzigen van de huisstijl zorgt voor de gelijktijdige rebranding van niet alleen het logo. Alles wat de stijl van het merk vormt en de gewenste spirit en sfeer behoudt, wordt vervangen. Denk hierbij aan wisselpakketten, verpakkingen, meeneemtassen, modeproducten, menukaarten, personeelskleding, merksouvenirs en diverse toepassingen. Het ontbreken van een eigen interactief platform wordt goedgemaakt door een nauwe samenwerking met Tripadvisor of Weibo, die ook de nodige operaties zal uitvoeren om het uiterlijk en de stijl van het bedrijf te veranderen.

Logo Tiago Home Kitchen (THK)

Fundamentele veranderingen werden vooral gerechtvaardigd door het feit dat het vorige beeld niet overeenkwam met de sfeer en de gewenste beleving van de consument. Het is voldoende om een ​​van de Tiago-restaurants te bezoeken om meteen in de sfeer van huiselijk comfort te duiken, wat vooral passend zal zijn tegen de achtergrond van de verfijnde elegantie van de hele bedrijfsidentiteit, evenals van het personeel. Een overvloed aan exquise gerechten, die niet alleen worden gekenmerkt door een hoge smaak, maar ook een echt culinair meesterwerk zijn van ervaren en onovertroffen restaurantchefs, die hun werk als een kunst beschouwen, complementeren de visuele ervaring van een bezoek aan Tiago Home Kitchen. Samen creëert deze benadering het effect van volledigheid om te beslissen of u dit restaurant wilt toevoegen aan uw lijst met de meest aantrekkelijke plaatsen om te bezoeken.

Tiago Home Kitchen Voor en Na Logo (geschiedenis)

De vorige merknaam paste absoluut niet bij zo’n sfeer en vorm van jezelf en je product presenteren. Gevuld met agressiviteit, gebrek aan warmte en huiselijkheid, met «stekelig» en wazig type, uitgevoerd met opzettelijke nalatigheid in hoofdletters in zwart op een witte achtergrond, riep het geen passende associaties op.

De nieuwe ontwikkeling is, naast het correct geselecteerde kleurenschema, fel rood op wit, wat zeker de eetlust opwekt, en het verlangen heeft correct geplaatste accenten. De centrale figuur was de afkorting van de restaurantketen, vetgedrukt in een vloeiende stroom van elke volgende letter van de vorige. Onder dit symbool wordt de volledige naam van het bedrijf uitgevoerd in een kleiner lettertype in hetzelfde rode ontwerp, waarbij elk woord symmetrisch onder elkaar is geplaatst. Een dergelijk logo veroorzaakt geen afwijzing. Het is zacht en aantrekkelijk, gemakkelijk te lezen en te begrijpen. Interessant is ook te constateren dat bezoekers en klanten van THK-producten merken dat de nieuwe presentatie van het logo bijdraagt ​​aan een geheel originele beleving. Ik ontvang een bestelling in een pakket, iedereen wil zijn handen beschermen tegen de hitte, waarvan de visuele sensatie wordt gecreëerd met behulp van het erop geplaatste logo.