Hyperice, een innovatieve fabrikant van massageapparatuur, heeft zijn imago veranderd

Hyperice Logo

De Amerikaanse fabrikant Hyperice is een leider in het ontwerpen en vervaardigen van sportmassageapparatuur. Het jaar van oprichting van het merk wordt beschouwd als 2011, toen de eerste innovatieve producten werden gepresenteerd — massage-instrumenten voor professionele atleten en amateurs. De apparaten zijn bedoeld om de spieren te helpen snel te herstellen van intense inspanning. Ook worden de producten van het bedrijf gebruikt bij de preventie van pathologieën. Het merk heeft een overeenkomst gesloten met de NBA als officiële technologiepartner voor het herstel van de professionele atleten van de club. In het najaar van 2021 breidde het merk zijn assortiment uit met vijf nieuwe apparaten, waaronder een innovatief meditatietrainingsapparaat, en veranderde ook zijn ontwikkelingsstrategie. Om de nieuwe veranderingen te weerspiegelen, werd een volledige rebranding van het bedrijf doorgevoerd, waaraan het Stockholm Design Lab deelnam.

Hyperice Nieuw Logo

De merkvernieuwing vergroot het bereik naar de doelgroep en toont nieuwe kansen en doelen die naar verwachting in de nabije toekomst zullen worden bereikt. De heroverweging van de huisstijl vond plaats samen met de lancering van een nieuwe reclamecampagne onder het motto: “Do What You Love. Meer. » Een aangepaste strategie en een geheel andere marketingaanpak, afgestemd op de continue ontwikkeling en groei van het merk, rekening houdend met de focus op het professionele en amateurpubliek, moeten helpen om aan alle behoeften te voldoen die tijdens het opleidingsproces ontstaan. De eigen ambities van het merk komen ook goed tot uiting in de nieuwe visualisatie, het vinden van frisheid en energie die aansluiten bij de smaak en voorkeuren van de consument. Er wordt een grote verscheidenheid aan interne inhoud aangegeven, die niet alleen sport, maar ook het leven omvat. Een visuele weergave van de taken en doelen die het merk zichzelf heeft gesteld, geeft inzicht dat ze niet alleen een statement zijn, maar vandaag in realtime worden aangepakt. Dit zorgt ervoor dat de consument begrijpt dat hij al een direct onderdeel is van Team Hyperice, ongeacht hun eigen doelen — de wens om de winnaar te worden van professionele competities of gewoon om de algehele gezondheid van hun lichaam en geest te bereiken.

Logo Hyperice

Het nieuwe logo is zacht en visueel duidelijk. Het lettertype getypt door Suisse van Swiss Typefaces wordt visueel zeer goed waargenomen in alle formaten van zijn reflectie. Het is opvallend en de compositie versterkt dat effect, waardoor het logo gedenkwaardig wordt. Laconicisme met minimale grafische verzadiging en een duidelijke scheiding van het HI-monogram, waarvan de hellingshoek betoverend werkt, en de tekst zelf zorgen voor een gemakkelijke waarneming. De vereiste aandacht wordt gecreëerd door een accentelement — een schuin monogram, dat zorgt voor een gemakkelijke verdere «controle» van de kijker.

Hyperice Voor en Na Logo (geschiedenis)