Hungry Harvest is gegroeid en wordt solide

Hungry Harvest Logo
Hungry Harvest, een bedrijf voor groenten en fruit, heeft een rebranding aangekondigd naarmate het naar het volgende ontwikkelingsniveau gaat. Opgericht op 5 mei 2014 door Evan Lutz en John Zamora met als doel gezond en voedzaam voedsel te bieden met minimale verspilling, heeft het zijn slogan aangenomen: «Alles koken — van stengel tot wortel.» Door tweederangs landbouwproducten of producten die hun presentatie hebben verloren te verwerken, vermindert het bedrijf het afval, verlaagt het de productiekosten en zorgt het voor extra inkomsten voor boerderijen door «de kracht van planten naar de mens te brengen».

Hungry Harvest Nieuw Logo

Tegelijkertijd wordt een uniek recept gebruikt waarmee u gezonde delen van planten kunt bereiden om te eten, maar niet geaccepteerd voor gebruik in de traditionele keuken. Hierdoor ontstaan ​​originele en zeer smaakvolle halffabricaten en kant-en-klare gerechten en dranken. De activiteiten van het bedrijf, die in de huidige omstandigheden bijzonder belangrijk zijn en die besparingen vereisen in het gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van de negatieve menselijke impact op het milieu, worden gewaardeerd door haar klanten, waarvan het aantal gestaag groeit. Dit leidde tot de noodzaak van een rebranding.

Logo Hungry Harvest

Het bedrijf levert zijn producten rechtstreeks aan de huizen van zijn klanten en gebruikt speciale verpakkingen van verschillende soorten, ontworpen voor gemak en veilig transport, met een corporate design. Een belangrijk hulpmiddel voor het effectief functioneren van het bedrijf is ook de website van het bedrijf, die handig en gemakkelijk te gebruiken is, met behulp waarvan het assortiment wordt gedemonstreerd en bestellingen worden geplaatst. Dit alles vergde visualisatieveranderingen die de klant de gewenste perceptie van het nieuwe imago van het bedrijf moesten geven.

Hungry Harvest Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het vorige logo was niet slecht. Geïnspireerd door de pure en gezonde natuurlijke energie, had het een vrolijke oranje kleur en was het erg aantrekkelijk. Maar het voldeed aan zijn taak en raakte in de loop der jaren achterhaald. De nieuwe huisstijl van het bedrijf vereist een demonstratie van de soliditeit van de onderneming, haar volwassenheid met een bijzonder sterke uitdrukking van individualiteit. Beknoptheid en gebrek aan «speelsheid», met alleen de naam van het bedrijf, in monochrome uitvoering — strikt zwart, ¬ getypt in MD Nichrome-lettertype draagt ​​bij aan de vorming van de vereiste indruk. Samen met de elementen die aan de animatie zijn toegevoegd en de plaatsing met afbeeldingen van verschillende soorten bedrijfsartikelen op containers en verpakkingen, ziet het logo er heel vriendelijk uit zonder een afstotend effect.