Human Nation heeft een nieuw embleem onthuld

Human Nation Logo

Het Duitse modemerk Human Nature heeft zijn logo onthuld. Het merk is eigendom van het merk Wormland en maakt deel uit van The House of LR&C. Het merk heeft vanaf het begin zijn toewijding verklaard aan leiderschap in zijn vakgebied. Wormland werd opgericht in 1935. Het is enorm populair geworden in Duitsland door het aanbieden van stijlvolle en trendy casual en smart casual kleding. Het nieuwe merk wordt vertegenwoordigd door slechts een groot aantal winkels over de hele wereld. De producten van het merk onderscheiden zich door hun veelzijdigheid, rekening houdend met de kenmerken en verschillen van het menselijk lichaam, wat de mogelijkheid biedt om kleding voor elke persoon te kiezen. Deze productie is gebaseerd op het belangrijke concept om een ​​merk te creëren dat het leven van een miljard mensen positief kan beïnvloeden. Dit wordt bereikt door het gebruik van radicaal inclusieve innovaties, wat tot uiting komt in de visuele identiteit en het logo van het bedrijf.

Human Nation Nieuw Logo

De bedrijfsidentiteit is opgevat als een flexibele en systematische visualisatie. Het was gebaseerd op het principe van naleving van productkenmerken. Het belangrijkste element is een verbaal teken, dat, net als de kleding zelf, zich in een constante variabele staat bevindt — het beweegt, verandert, rekt zich uit. Tegelijkertijd behoudt het zijn vormen, past het zich aan en blijft het altijd gemakkelijk herkenbaar. Het logo is een succesvolle visuele metafoor geworden voor een merk dat kleding maakt. Het grafische ontwerp van de merknaam maakte het aantrekkelijk en gemakkelijk te onthouden. Een bijzondere rol hierin werd gespeeld door de oorspronkelijk toegepaste diverse letteruitbreidingen, die op radicale wijze werden uitgevoerd. De gecreëerde compositie kreeg zijn visuele voordelen door de harmonieuze combinatie van letters en hun originele uitvoering. Dus de letter N brengt een dramatisch effect met zijn verschuiving van de schuine lijn met zijn expansie naar links. Tegelijkertijd richtte de toegepaste animatie met zijn eenvoud alleen de aandacht op het minimalisme van de uitvoering van het hele logo, wat grote kansen bood voor de verdere grafische ontwikkeling ervan.

Logo Human Nation

De ontwikkelde applicaties hebben een geheel eigen karakter. Maar elk van hen demonstreert de gemeenschappelijkheid en eenheid van het behoren tot een gemeenschappelijk merk. Bij de vervaardiging van drukwerk werd dunne typografie gebruikt op een gladde zwarte achtergrond. Om alle informatie en functies volledig weer te geven, is een breed scala aan sjablonen ontwikkeld die onderling grote verschillen hebben. Op deze manier waren de ontwerpers in staat om de gewenste richting van visuele waarneming te bereiken, waardoor de ware sfeer van het merk en zijn modieuze focus op een winstgevende en nauwkeurige manier werd overgebracht.