HSM vernieuwde visuele stijl

HSM Logo

Bekend bij veel ondernemers en zakenmensen, het Kroatische IT-merk op het gebied van softwareontwikkeling en -implementatie — HSM informatika werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Zagreb, Kroatië. In de loop der jaren van zijn bestaan ​​heeft het bedrijf zich voortdurend ontwikkeld en verbeterd en biedt het zijn gebruikers moderne veelbelovende softwareontwikkelingen. Dit leidde tot de noodzaak om de conceptuele strategie voor het hele project te herzien. De verandering van visuele identiteit begon met de naam, die, met behoud van de historische basis, beknopter en harmonieuzer werd. De nieuwe visualisatie weerspiegelt beter de belangrijkste kenmerken van het bedrijf, zijn wens om de activiteiten van zijn klanten te verbeteren en te moderniseren met behulp van zijn eigen vooruitstrevende vindingrijkheid. Dit is het moment om dezelfde benadering rechtstreeks op onszelf toe te passen en aan het publiek een vernieuwd bedrijf te presenteren dat kwaliteitsservice biedt door het gebruik van de menselijke factor — gemotiveerde en toegewijde medewerkers.

HSM Nieuw Logo

Het rebrandingproces had invloed op alle gebieden van de visuele identiteit. Degenen die geen drastische veranderingen hebben ondergaan, zijn verbeterd. Andere zijn afgekort. Sommige zijn nieuw gemaakt. De naam is afgekort. Alleen de afkorting die de hoofdwaarde vertegenwoordigt, werd behouden. Met behulp van een nieuwe visuele identiteit werd een belangrijk kenmerk van het merk weerspiegeld: de aanwezigheid van de menselijke factor, de belangrijkste drijfveer van het merk. Dit is wat de slogan van het bedrijf zegt: Human sense moves technology and business. Bovendien weerspiegelt het de directe impact van deze factor op technologie en klantenactiviteiten. De waarheid van deze verklaring wordt bevestigd door het feit dat het merk niet alleen een distributeur van apparatuur en programma’s is, maar ook een professionele adviseur en ontwikkelaar wiens ideeën bijdragen aan de verbetering van elk bedrijf.

Logo HSM

De startimpuls om zaken vooruit te helpen wordt gecreëerd door nieuwe digitale oplossingen. Daarom is de hele visuele identiteit gebouwd op basis van een grafische weerspiegeling van een impuls, een golf. De eigenaardigheid van het merk is het stimuleren van verandering en het combineren van impulsen van verschillende aard — digitaal en menselijk. Het resultaat is dat er een compleet en harmonieus beeld ontstaat van het gebruik van technologische prestaties in de toepassing op het bedrijfsleven. Het is het impulseffect dat als hoofdvorm van het logo wordt genomen, op een originele manier weerspiegeld in de tekstversie van de naam. Het manifesteert zich in elk lineair patroon en elke dynamiek die een identiteit vormt.

HSM Voor en Na Logo (geschiedenis)