Hostess Brands introduceerde een nieuwe «lekkere» identiteit

Hostess Brands Logo

Gastvrouw Brands Inc. (NASDAQ: TWNK) is opgericht in 2013 om een ​​verscheidenheid aan goodies te produceren, waaronder zoete snacks. Tegenwoordig houdt het merk zich bezig met de ontwikkeling en productie, marketing, officiële verkoop en distributie van producten, verschillende «goodies» in Noord-Amerika. Het bedrijf verkoopt zijn producten onder verschillende merken — Hostess, Voortman. De bekendste producten zijn de iconische Hostess® Donettes®, Twinkies®, CupCakes, Ding Dongs® en Zingers, een verscheidenheid aan koekjes, Voortman-wafels, evenals een groot aantal klassiekers en gloednieuwe en voortdurend evoluerende lekkernijen. Het merk ontwikkelt en breidt zijn assortiment voortdurend uit en probeert steeds meer consumenten te voorzien van producten. Innovatieve veranderingen en een verandering in de prioriteiten van de moderne consument op het gebied van perceptie van visuele informatie zijn de basis geworden voor de rebranding van het bedrijf.

Hostess Brands Nieuw Logo

De belangrijkste taak van de nieuwe visualisatie is om de naam van het bedrijf te benadrukken, individuele aantrekkingskracht te creëren in een enorme omgeving van vergelijkbare aanbiedingen en de basis te vormen voor toekomstige ontwikkeling, waardoor het aantal categorieën snacks zeker zal toenemen. De gecreëerde identiteit vatte heel goed de geest van het merk samen en bracht vreugde in het leven van een groot aantal mensen die de voorkeur geven aan zoete aanbiedingen. Tegelijkertijd werd het unieke corporate karakter van het exterieurdesign overgebracht, gekenmerkt door dynamiek, warmte en stabiliteit. De nadruk werd gelegd op zelfvertrouwen en sterke troeven, zowel nu als in de toekomst. De ontwikkeling was gebaseerd op communicatie met het management van de onderneming, audit en decodering van de semiotiek van bedrijfscollega’s. Het is noodzakelijk om de bestaande concurrentieomgeving en de toekomstige strategie van Hostess te begrijpen.

Logo Hostess Brands

Het strategische vocabulaire van het bedrijf is gehercodeerd met nieuwe visuals en ontwerpelementen. Het gecreëerde bord werd zo heroverwogen dat het de dubbele eigenschap van het merk van het bedrijf onthult, dat niet alleen vreugde en trots weerspiegelt, maar ook gericht is op stabiliteit en behendigheid. Tegelijkertijd was de structuur gebaseerd op de aangenomen bedrijfscultusvorm in de vorm van een hart, die een symbolische weerspiegeling is van de essentie van het bedrijf. Het gebruik van rijk contrast, evenals een charmante tekst die eindigt met de dubbele «ss» aan het einde van de titel, slaagde erin een subtiele verwijzing te creëren naar het beeld van het hoofdproduct van Hostess CupCakes. Dit kleine detail, samen met een deel van de onhandigheid van het logo gecreëerd door de hangende dwarsbalk van de «H» en de subtiele tweekleurige overgang die het hart scheidt, dragen bij aan de aantrekkingskracht van het logo. Deze eigenschap wordt versterkt door de excentrische symmetrie van het woord Merken en asymmetrische lettertypeplaten, en het gevoel van een volledig willekeurige keuze van kleurenpalet. Dit alles is niet alleen gericht op het trekken van aandacht en het verzekeren van naamsbekendheid, maar ook op het aantonen van de aanwezigheid van een verborgen krachtig potentieel voor toekomstige ontwikkeling.

Hostess Brands Voor en Na Logo (Geschiedenis)