Heyday – een tool om de browserprestaties te verbeteren in een nieuwe identiteit

  Heyday Logo

  In 2016 verscheen Heyday magazine in druk, dat later een effectief hulpmiddel werd om de effectieve productiviteit te verhogen en de mogelijkheden van browsers uit te breiden. De app verzamelt, koppelt en verwerkt automatisch al het door gebruikers uitgevoerde onderzoek. Door het te gebruiken, wordt het vervelende werk dat de gebruiker handmatig moest doen geminimaliseerd. Met de applicatie kun je tientallen onderzoeken tegelijk doen, en kun je veel tabbladen open houden zonder de browser te overbelasten. Het gebruik van Heyday maakt tijd vrij voor andere belangrijkere taken, houdt je georganiseerd en vrij om te handelen.

  Heyday Nieuw Logo

  De merkvisualisatie is gebouwd op een simpel en herkenbaar concept, de zogenaamde “helpende hand”. Het palmteken symboliseert de groene helpende hand. Groen is altijd een beveiligings- en hulpprogramma-ID. Het palet wordt vrijwel direct herkenbaar, als een anker in het systeem. De keuze van lettertypen is Graphik sans-serif van Commercial Type, die vooral resoneert met de geometrie van de hand. De lettertypen zijn zo ontworpen dat er één compositie ontstaat. De letters zijn in het zwart, waardoor de tekst in elke vorm leesbaar is – zowel gedrukt als digitaal. Elke letter is zeer delicaat uitgevoerd, waardoor elke letter duidelijk wordt onderscheiden. De letter “H” en “d” hebben iets gemeen in hoogte, wat een soort symmetrie creëert die handig is voor visuele waarneming.

  Logo Heyday

  Als het op apps aankomt, ziet Graphik er geweldig uit. Met inbegrip van de “handen” -pictogrammen veranderen effectief. Ze worden goed ontvangen, ongeacht de schaal of met verschillende tekst. De dynamiek van de “handen” is zeer effectief – ze pakken dingen of elementen en leggen ze opzij, brengen ze weer in beeld.

  Heyday Voor en Na Logo (geschiedenis)

  De algehele indruk van het ontwerp is zeer aangenaam, terwijl het tegelijkertijd blijk geeft van begrip van de essentie van de missie van het merk. Ze brengen precies over wat nodig is – doelen en doelstellingen. Tegelijkertijd gebeurt alles op een zeer aangename esthetische manier.