Het tweede leven van de Big Sky Passenger Rail Authority in een nieuwe identiteit

Big Sky Passenger Rail Authority Logo

Meer dan 42 jaar geleden stilgelegd, krijgt de passagierstrein door Zuid-Montana een tweede kans om het staatsverkeer door het gebied te herstellen. Door de oprichting van de Regionale Autoriteit voor Reizigersvervoer, op basis van de aangenomen wet MCA 7-14-16, wordt het mogelijk om lokaal stedelijk treinverkeer te beheren, onderzoeken, analyseren en controleren. De hoge waarde van een dergelijke corridor ligt in het feit dat een dergelijke corridor als een effectieve economische motor fungeert in de gemeenschappen die door de gebieden worden bestreken. Via dergelijke systemen worden precedenten geschapen voor het maken van winst door gemeenschappen die het transportsysteem bedienen. Om de aandacht te vestigen op het idee om de beweging te herstellen, begon het merk actief te werken om een ​​aantrekkelijk modern imago te creëren, waarvan de belangrijkste richtingen onlangs werden geïntroduceerd bij potentiële gebruikers en investeerders.

Big Sky Passenger Rail Authority Nieuw Logo

De nieuwe identiteit is niet alleen een manier geworden om kennis te maken met een veelbelovend aanbod en zijn kenmerken. De hoofdtaak, waarvan de oplossing werd geboden met behulp van visualisatie, was het behoud en de verbetering van verlaten spoorwegen, het effectieve gebruik ervan voor landbouw, industrie en civiel vervoer in de toekomst. Bij de ontwikkeling van het merklogo zijn de ontwerpers uitgegaan van de noodzaak om het niet alleen informatief, maar ook vooral aantrekkelijk te maken. Het vermogen om visuele informatie op het huidige moment correct en interessant te presenteren, hing eigenlijk af van de toekomst van het hele nieuwe programma. Het originele kleurenschema van het logo speelde een bijzondere rol bij het bereiken van dit doel. De hoofdkleuren — felrood en klassiek zwart — creëerden niet alleen een leesbaar beeld dat handig is voor visuele waarneming, maar ook de nodige sfeer van de hele compositie.

Logo Big Sky Passenger Rail Authority

De keuze voor rood werd vooraf bepaald door de belangrijkste kenmerken van de structuur die werd gecreëerd. Het is niet alleen de meest aantrekkelijke, maar ook een van de belangrijkste kleuren in het menselijk leven en de psychologie. Deze kleur symboliseert een belangrijk kenmerk — de veeleisendheid van zorg en begrip van het gevaar dat noodzakelijkerwijs gepaard gaat met een dergelijk vervoermiddel als de spoorweg. Het weerspiegelt het «rode verkeerslicht», wat het onthouden en merkherkenning vergemakkelijkt. Dit effect wordt versterkt door het contrasterende zwarte element van de afbeelding van het logo in de vorm van een spoortunnel die zich in de verte uitstrekt.

Big Sky Passenger Rail Authority Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Inclusief het creëren van de gewenste sfeer wordt ook beïnvloed door de tekstmodule — de volledige naam van de afdeling van deze spoorweg, gemaakt in een duidelijk, gemakkelijk leesbaar lettertype, gemaakt in het zwart. De architectuur van tekstconstructie zorgt voor het gemak van de waarneming. De tekst gemaakt met een opvulling aan de linkerrand bevindt zich in een «ladder», waardoor het gemakkelijk te lezen is in elke schaalversie wanneer deze typografisch of digitaal wordt verzonden.