Het merk Twic wordt Forma

Forma Logo

In 2017 creëert een HR-technologiebedrijf een uniek platform voor levenslange voordelen. Met zijn hulp zijn moderne bedrijven in staat geweest om hun eigen flexibele wereldwijde programma’s te ontwikkelen die rekening houden met de kenmerken van het leven, de gezondheid en het welzijn van hun eigen werknemers, en ook om de meest effectieve levensstijl te plannen. De applicatie bevat eenvoudige en aanpasbare voor snel inzetbare voordelen die kunnen worden gesponsord door een werkgever, evenals een berekening voor belastingaftrek. Het biedt een individuele en persoonlijke benadering met een flexibel selectiesysteem. De noodzaak om rekening te houden met de snelheid en kenmerken van de ontwikkeling van het personeelsbestand van beloningen vereiste veranderingen in de algemene structuur van de applicatie en de functionaliteit ervan. Als gevolg hiervan werden er ingrijpende veranderingen aangebracht in de identiteit van het bedrijf — te beginnen met een volledige naamsverandering. Op basis van Twic ontstond een bijna nieuwe onderneming genaamd Forma. Haar nieuwe visualisatie toont veranderingen in flexibele voordelen, in het ondersteunen van de belangrijkste momenten in het leven van mensen.

Forma Nieuw Logo

Het nieuwe logo is een tekstsymbool in de vorm van een nieuwe naam en een symbolisch teken dat de voorwaardelijke ‘hoofden’ van medewerkers op verschillende niveaus aanduidt. Het bord is gemaakt in de vorm van twaalf kleine cirkels van verschillende kleuren, gecombineerd tot een symbolische figuur, die voorwaardelijk een «werkend team» kan worden genoemd. Dit element is een accent in het embleem, met zijn heldere en contrasterende vijf kleuren. Met deze scheiding wordt een symbolische demonstratie van de capaciteiten van het merk gecreëerd voor alle werkgroepen in het team. Het bord heeft helderheid en contrast, die worden gegarandeerd door het gebruik van moderne technologieën voor visuele weergave. Het onderscheidt het merk gunstig tussen de verscheidenheid aan aanbiedingen van verschillende elektronische toepassingen.

Logo Forma

Om het tekstblok te vormen, werd een rond en compact lettertype zoals Redoneta Semi Bold van Rafael Jordan gebruikt. De optimale spatiëring tussen elk van de letters, de helderheid van de lijnen en het gebruik van contrasterend zwart maken de tekst gemakkelijk leesbaar in typografische en digitale vorm en gedenkwaardig. De hele compositie, dankzij de originele graphics en het gebruik van moderne displaytechnologie, schept de nodige voorwaarden voor merkherkenning. Het schept ook een sfeer van vriendelijkheid en wederzijds vertrouwen, vertrouwen in de werkelijke effectiviteit van de beschikbare kansen.

Forma Voor en Na Logo (Geschiedenis)