Het bijgewerkte Harvest-logo is begrijpelijker en handiger geworden

Harvest Logo

Een unieke software waarmee je gemakkelijk en gemakkelijk je eigen werktijd kunt bijhouden, met de originele naam Harvest, heeft zijn nieuwe identificatie geïntroduceerd. Opgericht in 2006, is het merk vandaag drastisch veranderd. Na getransformeerd te zijn in software waar veel vraag naar is in verschillende bedrijfsgebieden, in workflows, vereiste het veranderingen in zijn eigen visuele weergave, die onlangs werd geïmplementeerd. De nieuwe identiteit was een effectieve demonstratie van de oplossing voor de kernmissie van het merk — namelijk het creëren van een omgeving waarin iedereen zich kan concentreren op complexe technische uitdagingen waar iedereen het beste uit kan halen. De software is ontworpen om de tijd bij te houden in de browser, desktop en mobiel apparaat. Het maakt het gemakkelijker om de tijd vast te stellen met behulp van speciale applicaties. De applicatie wordt een bijzonder effectief hulpmiddel voor artiesten op afstand. De ontwikkelaars van het programma hielden rekening met een belangrijk punt — de manieren waarop teams en medewerkers hun tijd besteden hebben evenveel verschillen als menselijke individuen — in een team, tussen klanten, ondernemers. Deze functies beïnvloedden de structuur van het externe ontwerp van het merk, dat informatiever werd en meer gebruikers aantrok.

Harvest Nieuw Logo

De nieuwe visualisatie was in staat om de missie van het bedrijf beter weer te geven: helpen om tijd verstandig te besteden. Een van de belangrijkste elementen van het merk, waar iedereen het meest van hield, waren de ongeschreven letters — een systeem van illustraties met gieren. Dit is een modulaire beeldbibliotheek die de voorwaarden heeft geschapen voor meer flexibele beelden in illustraties. Tegelijkertijd was het een manier om hulde te brengen aan de lange geschiedenis van het afbeelden van tijd en mensen door de negatieve impact van langdurige stilstand op één plek te visualiseren. Een manier om deze taalkundige benadering duidelijker uit te leggen, is door illustraties te combineren met tekst die samen een verhaal vertellen over iets heel belangrijks en eeuwigs.

Logo Harvest

De grafische uitwerking van het logo en het woordmerk — de volledige naam van het merk — weerspiegelt het tijdsbesef van het bedrijf zelf. Er zijn opvallende tabbladen gebruikt om tijdstempels te maken, zoals te zien is in de hoofdletters van de naam H, evenals in de kenmerken van het unieke lettertype dat speciaal voor dit logo is ontworpen. Tijdtabs worden ook gebruikt in andere identiteitselementen, waaronder tijdlijnillustraties. Het nieuwe ontwerp is enigszins overbelast met overmatig ontwerp en rationalisatie. Het gebruik van WiseType’s Monarch Nova-lettertype bij het ontwerpen van de in het oog springende website maakte het prettiger om te lezen, maar leidde enigszins af van de hoofdtaken. Alle afbeeldingen van de identiteit zijn duidelijk en eenvoudig en helpen u effectief bij het navigeren op de site. Dit wordt bereikt door hun nauwe band met het verdrag.

Harvest Voor en Na Logo (Geschiedenis)