Hazel is een nieuw bedrijf dat is opgericht met de gezondheid van vrouwen in gedachten

Hazel Logo

Het idee van massaproductie van artikelen die een comfortabel bestaan ​​bieden aan vrouwen die lijden aan urine-incontinentie, werd lang geleden geboren door Aubrey Hubbell — een ontwerper. Na een ontmoeting met financier Steven Cruz, kon ze het in 2022 realiseren door een joint venture met hem Hazel te starten. Er zijn een aantal doordachte en innovatieve producten gelanceerd, waaronder wegwerponderbroeken, een speciaal apparaat om schurende en verzachtende huiduitslag en irritaties in het perineum te verzachten, discrete wasbare doekjes. Deze producten herstellen het zelfvertrouwen van vrouwen, stellen hen in staat zich op elke leeftijd goed te voelen zonder schaamte en vervreemding. Het aanbod kreeg, net als het merk zelf, een mooie en uitnodigende identiteit die werd ondersteund door een elegant opgemaakte beschrijving als: luxe, vrouwelijke zorg voor een steeds veranderende wereld. De originele branding en verpakking zijn het resultaat van het creatieve werk van de in Denver gevestigde ontwerpstudio Mast.

Hazel Nieuw Logo

Bij het vormgeven van de identiteit voor zo’n origineel en net merk werd een belangrijke boodschap gebruikt dat er geen twee identieke lichamen en identieke vrouwen zijn. Maar voor elke gebruiker moet het voorstel de meest comfortabele ervaring bieden. Gebruikt als het belangrijkste teken, is het hazelaarsymbool een weerspiegeling van een diepe liefde voor individualiteit, schoonheid en kracht. In zijn structuur wordt het symbool weergegeven door een expressieve, maar abstract uitgevoerde letter «H», die tot taak heeft de hoofdmissie van het merk gedurende vele jaren te ondersteunen. De brief biedt een geheel nieuw perspectief op hoe het een visuele interpretatie van een van de producten van het merk kan overbrengen.

Het woordmerk van het logo moest ook de uniciteit van elke vrouw aantonen. Het is dramatisch en helder in zijn uitvoering met schreven en een hoog contrast in gewicht. De expressieve rondingen, die doen denken aan de aantrekkelijke vormen van het vrouwelijk lichaam, weerspiegelen het idee van uniciteit en tegelijkertijd de gemeenschappelijkheid van deze hele consumentencategorie. Extra hoge kleine letters zijn een afwijzing van geaccepteerde conventies, en hun «zachte» contact roept genegenheid en aangename associaties op. Tegelijkertijd voegt de letter «a» pit toe aan het bord en daagt alle verwachtingen uit.

Logo Hazel

Het ontwikkelde systeem van sjablonen — drie afzonderlijke vormen, biedt de mogelijkheid van hun onafhankelijk gebruik, evenals in groepen of in een abstracte toepassing — op verschillende manieren, met behoud van de belangrijkste essentie van het merk. De set illustraties is gemaakt in nauwe harmonie met de elementen van de sjabloon. De expressiviteit van de figuren creëert een sfeer van vreugde, opwinding en menselijkheid. Het effect wordt versterkt door een samenhangend kleurenpalet, dat er vooral indrukwekkend uitziet op de originele verpakking, waar kleurrijke en rijke momenten synchroon worden gebalanceerd door lichtere, bijna luchtige.