Happy Batch glutenvrije koekjes met leuk logo

Happy Batch Logo

Het Amerikaanse nationale voedselbezorgbedrijf Metabolic Meals heeft het logo onthuld voor zijn nieuwe Happy Batch glutenvrije koekje. Het bedrijf wendde zich tot toonaangevend ontwerpbureau Atomic Dust om een ​​visuele identiteit voor het nieuwe product te ontwikkelen. De makers van dit smakelijke en gezonde product, Lesley en Jason Barbour, kwamen tot de beslissing om het recept voor dergelijke koekjes te overdenken en te implementeren vanwege de niet bijzonder smakelijke en aangename aanbiedingen op de markt. Dit leidde tot maandenlange experimenten met pure ingrediënten om de gewenste blend te verkrijgen.

Happy Batch Nieuw Logo

Het resultaat overtrof alle verwachtingen. De resulterende glutenvrije koekjes onderscheidden zich door hun zachtheid, aangename smaak en uitstekende elastische eigenschappen. Getest door vrienden en kennissen van Barbour, maar ook door klanten van Metabolic Meals, heeft de bakkerij alleen maar lovende recensies van hen ontvangen. Als gevolg hiervan kwamen de makers van een smakelijke en gezonde delicatesse tot een beslissing over de noodzaak om hun eigen merk te vormen op basis van een unieke visualisatie en een nieuw platform voor de promotie ervan.

Het creëren van een nieuw handelsmerk, branding en het vormen van een origineel ontwerp voor toekomstige plastic verpakkingen werd een taak voor professionals van Atomic Dust. Om te beginnen, besloot het bureau te beginnen met het belangrijkste — het creëren van een naam. Voor een culinair en smaakvol product zorgt een aansprekende naam voor de nodige aandacht en daarmee voor een succesvolle implementatie. Dit proces bleek het langste te zijn. Het bestuderen van de geschiedenis van de ontwikkeling van culinair, het vergelijken van de namen van concurrenten, het uitwerken van strafzinnen — dit alles droeg bij aan de opkomst van de enige succesvolle optie die nu een nieuw product vergezelt.Het re

Logo Happy Batch

sultaat van actief brainstormen was een korte lijst met originele opties die geen duplicaat zijn van de bestaande. Met behulp van het moodboard heeft het ontwerpteam zichzelf de mogelijkheid geboden om de resulterende combinaties te visualiseren. De naam Happy Batch werd de winnaar van deze race. De belangrijkste reden was dat het geluid van de combinatie, wanneer deze hardop werd uitgesproken, bijna dezelfde sensatie veroorzaakte als de eerste hap van dit heerlijke koekje.

Om de aantrekkingskracht van het logo te vergroten, zijn twee «leuke» lettertypen samengevoegd tot een levendig kleurenpalet. Dit voorzag het logo van vriendelijkheid, plezier en aangename aantrekkingskracht. Samen met de slogan «Get Happy» krijgt de compositie visuele onzorgvuldigheid, reactievermogen en humor. De schitterende oranje kleur op de verpakking tegen de achtergrond van hoogwaardige full colour afbeeldingen van het product versterkte zo’n originele identiteit van het nieuwe merk.