Guild House boutique hotel brengt hulde aan zijn geschiedenis met een nieuwe visualisatie

  Guild House Hotel Logo

  Guild House – een nieuw boetiekhotel in Philadelphia, dat zich voorbereidt op de opening, heeft zijn exclusieve identiteit voorbereid en een luxueus ontwerp gecreëerd van het historische gebouw waarin het zich bevindt. 1882 was het jaar van de oprichting in Philadelphia van de vrouwengemeenschap, een nationale organisatie voor de empowerment van vrouwen. De gemeenschap omvatte suffragisten, kunstenaars en schrijvers, abolitionisten en andere geëmancipeerde vrouwen. Ze zijn nu gevestigd in het gebouw van het Nationaal Historisch Monument, waar voorheen het centrum van educatie, amusement en diverse publieksevenementen was gevestigd die in de jaren ’20 van de vorige eeuw plaatsvonden. Vandaag bereidt het luxe boetiekhotel Guild House zich voor om zijn deuren te openen voor zijn bezoekers. De opening wordt getemd om de Women’s History Month te vieren.

  Guild House Hotel Nieuw Logo

  Het merk ontwikkelde zijn identiteit in samenwerking met de CWP Design Studio, die het verleden en heden van het Gildehuis op harmonieuze wijze wist te combineren in uiterlijk, logo en interieurontwerp. Door een diepgaande studie van de identiteit, het doel en de strategie van het merk, evenals de historische waarde van het gebouw zelf, is de studio erin geslaagd om een ​​intrigerende en inspirerende ervaring voor gasten te creëren. Allereerst had dit invloed op de architecturale elementen en de interne planning, het interieurontwerp. Het ontwerp en de inrichting voldoen aan moderne eisen en wat luxe, zien er fris en modern uit. Maar het belangrijkste is relevant, omdat het rekening houdt met alles waar gasten van dromen, die een onvergetelijke ervaring krijgen na een bezoek aan het etablissement.

  Een belangrijk element van de visuele identiteit is het logo, dat de creatieve benadering van de ontwerpers en hun hoge mate van professionaliteit weerspiegelt. De ontwikkeling ervan was de realisatie van een combinatie van elementen uit een ander historisch tijdperk, dat nieuw leven blies, dat zich onderscheidt door de aantrekkelijkheid van de 21e eeuw, elegantie, moderne uitvoering en de toepassing van complexe ontwerpprincipes.

  Logo Guild House Hotel

  Het “GH”-monogram is met de hand gemaakt om de insignes uniekheid en individualiteit te geven. Naast het maken van het logo en de website zijn er merkbare indicatoren geïntroduceerd die het merk doen opvallen. Dergelijke details zijn notitieboekjes, etiketten, emblemen van kamers, iconografie, uithangborden, catalogi, brochures, die elementen zijn geworden van één enkele huisstijl. Het belangrijkste element hierin was het Bellwether Antique NF door Nick’s Fonts lettertype dat werd gekozen om de merknaam te vormen. Het onderscheidt zich door zijn aristocratische en esthetische prestaties. Witte tekst op de achtergrond van luxe Marengo weerspiegelt zeer effectief de kenmerken van de geest van het merk. Een accentelement is een handgeschreven lettertype in goud, waarin het derde woord “hotel” wordt uitgevoerd in het kader van de oprichtingsdata van het object en het jaar van de opening van het hotel.