Gratis medische kliniek Leva heeft een nieuwe look

Leva Logo

Leva Online Clinic is in 2020 met zijn nuttige en noodzakelijke werk begonnen en heeft zijn identiteit vernieuwd, die is ontwikkeld door That Thing, Londen. De nieuwe stijl is een effectievere weerspiegeling geworden van de kenmerken en de missie van het merk. Het online platform biedt gepersonaliseerde zorg- en behandelingsdiensten voor aanhoudende pijn. Bij het opzetten van de dienst hebben de specialisten van het bedrijf uitgebreid onderzoek gedaan, dat de basis werd voor dit nieuwe behandelmodel. De techniek omvat een reeks maatregelen en hulpmiddelen die fysiotherapie, psychologie en medicamenteuze behandeling combineren. Toegang tot het platform staat open voor alle Engelsen ouder dan 18 jaar. Het platform accepteert behandeling in de aanwezigheid van pijn — in de rug en gewrichten, kanker en fibromyalgie, zenuw- en bekkenpijn, in de buik en radiculitis.

Leva Nieuw Logo

De ontwikkeling van de nieuwe stijl is gestart met een nieuwe strategie die een uniforme start had voor de website en mobiele applicaties. Alles was gericht op de kenmerken van bestaande patiënten, rekening houdend met mogelijke afwijkingen bij nieuwe. Het verrichte werk heeft gezorgd voor de creatie van een uitgesproken persoonlijkheid met de mogelijkheid om diensten van wereldklasse verder te ontwikkelen. Het gecreëerde product kreeg de naam «360 Car» en combineerde 3 behandelingscategorieën, die werden gedefinieerd door de ernst, het belang of de urgentie — Mind, Movement, Meds. Deze categorieën zijn hulpmiddelen geworden die het werk van medische teams vergemakkelijken, waardoor het gemakkelijk wordt om een ​​geïndividualiseerde behandelplanning en documentatie te maken.

Logo Leva

Elk gecreëerd symbool van het grafische systeem van individualisering is een weerspiegeling geworden van dit driehoekige product en de verplichte vorming van het persoonlijke programma van de patiënt in het nieuwe behandelmodel van Leva. Dit had ook invloed op het logo zelf, dat nogal onverwacht bleek te zijn in zijn grafische vormgeving, als vertegenwoordiger van een medisch merk. Het lijkt niet geassocieerd te zijn met eigenaardigheden van het merk, heeft geen contextuele reflectie. Maar dit is wat het uniek en aantrekkelijk maakt. De originele benadering voor het maken van lettervormen is gebaseerd op drie aspecten van genezing: geest, genezing en beweging. Het is de vorm die de aandacht trekt en de compositie gemakkelijk te onthouden maakt. Een deel van hun «molligheid» creëert een visuele zachtheid, en de ronding van de vormen versterkt het effect alleen maar, waardoor een rustgevende sfeer ontstaat die vooral geschikt is voor een merk in deze categorie. Tegelijkertijd wordt de tekst gemakkelijk leesbaar gemaakt in alle formaten van de presentatie vanwege de duidelijkheid van de uitvoering van elk element, elke regel en aandacht voor elk detail.

Leva Voor en Na Logo (geschiedenis)

Warme gradiënten en een diffuus aura in de uitvoering van het kleurenschema symboliseren effectief zorgzaamheid en het verplichte bereiken van positieve resultaten door geleidelijke en zachte acties, tot leven gebracht door de specialisten van het bedrijf.