Graham Mertz van Wisconsin Badgers wint persoonlijk embleem

Graham Mert Logo

Volgens de innovaties die vanaf 1 juli 2021 bij het NIL zijn aangenomen, kunnen individuele sporters van studentenverenigingen extra inkomen verdienen door reclame te maken voor hun naam, uiterlijk, persoonlijk embleem.

De eerste speler die de kans greep was Graham Mertz, een opkomende quarterback uit Wisconsin Badgers. Met behulp van het originele logo haastte hij zich om van de innovatie te profiteren en zijn naam beter bekend te maken in de sportomgeving en in de samenleving van American football-fans. Hij maakte hier een Twitter-post over, gebruikmakend van de videoclip van zijn favoriete rapduo Luniz uit Oakland rond het thema I Got 5 On It to attract. En hij deed dit niet alleen vanwege zijn liefde voor deze compositie, maar ook omdat de naam weerspiegelt het persoonlijke nummer van de atleet dat op zijn T-shirt staat vermeld. De video eindigt met een persoonlijk logo dat hij heeft gemaakt.

Graham Mert Nieuw Logo

Gekleed in rode en witte toga’s, is hij een wit symbool van twee hoofdletters van zijn voor- en achternaam op een rood veld. De letters zijn met elkaar verbonden in een vloeiende overgang van de ene naar de andere. Tegelijkertijd heeft het bovenste deel van de badge sterk puntige hoeken, die lijken op de oren van een das. Dit ontwerp is direct gerelateerd aan de naam van het team waarin Graham Mertz speelt. Niet alle Barsuk-fans waren echter positief over zijn idee. Veel mensen brengen hulde aan het teamspel dat zorgt voor het algehele succes waarin de inspanningen en ervaring van elke speler zijn geïnvesteerd. Het gebruik van individuele emblemen wordt niet gezien als een redelijke beslissing. Vaak demonstreert één speler slechts een zeldzaam enkel succes tegen de achtergrond van het spel van het hele team, wat hem niet het recht geeft om alleen aandacht voor zijn eigen persoon te verdienen. In de recensies van dit bericht staan ​​tips om constant een sterk persoonlijk spel te demonstreren, waarmee je een sterk persoonlijk beeld kunt vormen en kunt rekenen op het uiterlijk van je eigen fans en aanhangers.

Logo Graham Mert

Ondanks het feit dat de staat Wisconsin de NIL-verordening nog niet heeft aangenomen, werkt de studenten-NCAA intensief aan tussentijdse maatregelen die studentenatleten uit alle staten ruime mogelijkheden zullen bieden om hun naam, uiterlijk en gelijkenis te verdienen, ongeacht waar, wanneer en door wie ze worden gebruikt. … Dit geldt met name voor het gebruik van persoonsgegevens van sporters door derden of bedrijven met het oog op promotie of winst.

De NCAA is voornemens advies in te winnen over versnelde besluitvorming hierover, om vervolgens de tijdelijke machtiging officieel en permanent te maken. Het eindresultaat is zeer binnenkort te zien.