Goldling: biologisch product — biologisch design

Goldling Spirits Logo

De voedingsindustrie is een niche die, zou je kunnen zeggen, nooit in de vergetelheid zal raken. Zolang een persoon leeft, zullen er zoveel verschillende recepten, nieuwe gerechten, innovatieve tradities van het maken van producten verschijnen.

Ook is deze industrie een schatkamer voor ontwerpers en andere vertegenwoordigers van het creatieve vak, omdat in elk product maximaal creatief potentieel kan worden geïnvesteerd.

Als we het merk Goldling als voorbeeld nemen, kunnen we praten over hoe coole creatieve agenten op de identiteit zijn afgekomen. We hebben niet alleen een wow-effect gemaakt, maar echte magie op labels en andere objecten.

Ten eerste is het de moeite waard om iets over het merk te vertellen om te begrijpen waarom de ontwerpers een bepaald pad hebben gekozen. Goldling is een nieuw merk gecreëerd door B&B studio voor zakenman Max Dodd-Noble. De producten van het bedrijf zijn koolzuurhoudende dranken op basis van biologische wodka. Best een interessante conceptuele draai, zowel voor de drankenindustrie.

Goldling Spirits Nieuw Logo

Ingeblikte cocktails hebben al lang de liefde van de consument gewonnen, omdat iets betaalbaar, handig en eenvoudig is. Wie geen indrukken en positieve emoties heeft, kan die grofweg in de supermarkt ‘kopen’. Jongeren zijn de belangrijkste doelgroep voor dergelijke producten en de nadruk wordt op hen gelegd in het ontwerp.

Het sleutelconcept van Goldling drinks is een premium bar «in de hand». Aantrekkelijkheid, nieuwheid, frisheid van beelden — dit zijn de scharnierpunten voor identiteit.

Let op het embleem. In tegenstelling tot grafische elementen, die bestaan ​​uit fotocollages en vectorafbeeldingen, is er hier een laconiek en een trotse draai — het gekozen schreeflettertype.

Hij is het die de indruk wekt van een dure en verfijnde cocktail, die geschikt is voor een aangenaam tijdverdrijf met vrienden en een geweldige avond.

Logo Goldling Spirits

Het logo lijkt het karakter van een snob te hebben, een expert in het vinden van een goed bedrijf. Het is gemaakt met rechte letters, met licht verdikte randen, krullen in de letters G, en de onderkant van de letter D heeft een iets verhoogde onderhoek. Het ziet er intrigerend, pikant uit.

Over het algemeen ziet het lettertype-logo er homogeen uit vanwege de uniforme letters en kleuren, en hieronder staat een naschrift in een ander, gehakt lettertype — SPIRITS CO.

Een assortiment biologische wodka en frisdrank, met gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals aardbeien, granaatappel, cayennepeper en andere exotische elementen, onderscheidt het merk van andere frisdranken.

Handig als er een beetje «club»-stemming bij de hand is. Het lijkt gewoon frisdrank met alcohol, en tegelijkertijd de helderheid van smaken, kleurrijke afbeeldingen en een mooie presentatie.

Dit merk combineert alles. En interessante naamgeving, die spreekt over de vip-status van producten, en het ontwerp van het logo, dat met zijn laconieke elegantie kenners van spontane feesten raakt. Ook het verpakkingsontwerp, dat meteen de aandacht trekt en de koper naar het gegeven product doet kijken. Hier trekt, wat men ook zegt, elk detail de aandacht. Om nog maar te zwijgen over de smaak van de drankjes.

Biologische producten ontwerpen is het onuitgesproken motto van Goldling.