GoCart is een nieuw betaalplatform met een duidelijke en effectieve identiteit

  GoKart Logo

  Nieuw betalingsplatform – GoCart heeft met Digitas in eigen huis een visuele identiteit gecreëerd, met als doel zichzelf nauwkeurig en effectief te vertegenwoordigen bij de consument. Als een van de vertegenwoordigers van financiële applicaties heeft GoCart belangrijke kenmerken die het onderscheiden van zijn collega’s en gebruikers een aantal voordelen bieden. Met FIS-ondersteuning, een compleet andere stem die het gemakkelijker maakt om de toepassingsprincipes voor een drukke categorie te begrijpen, zal het platform de gebruiker automatisch herkennen op het moment dat een bestelling wordt geplaatst, wat tijd bespaart voor identificatie en u in staat stelt onmiddellijk te betalen hoe dan ook. Al deze functies moesten worden geïmplementeerd in een beknopte visuele weergave, met de nadruk op een echt snel en eenvoudig betalingsproces.

  GoKart Nieuw Logo

  Het ontwikkelde logo is gebouwd op basis van het lettertype Lausanne van Nizar Kazan, dat is aangepast rekening houdend met de kenmerken van het merk en de gekozen stijl. Voor een nauwkeurigere weergave van de essentie van het platform, werd de meest effectieve combinatie van twee tinten van het kleurenpalet – zwart en wit – als de belangrijkste gekozen. De zwarte achtergrond, waarop in het wit de naam van het systeem is aangebracht, zorgt voor een pakkend en aantrekkelijk logo. De afwezigheid van onnodige visuele informatie, beknoptheid en duidelijkheid van de markering van elke letter zorgden voor de memorabiliteit, herkenning en leesbaarheid in welke vorm dan ook – gedrukt of digitaal. Tegelijkertijd is de titel in digitaal formaat goed leesbaar op elke schaal, wat wordt vergemakkelijkt door het contrast van de compositie.

  Voor de ontwikkeling van webvisualisatie zijn de meest felle kleuren toegepast, waarin enkele grafische elementen en foto’s zijn gemaakt. Deze methode maakte het mogelijk om een ​​vrolijke sfeer te creëren, met behulp waarvan het erg handig is om de gebruiker kennis te laten maken met het belangrijkste voordeel van het merk – het verstrekken van betalingen voor alles, overal en hoe. Tegelijkertijd zorgde deze paletkeuze voor de individualiteit van GoCart en benadrukte het in de zee van conservatieve kleuren die vergelijkbare platforms en concurrenten traditioneel gebruiken in hun branding.

  Logo GoKart

  Aangezien GoCart een volledig nieuwe ontwikkeling is, was het nodig om visualisatie en interne interface te combineren om gebruikers te leren hoe ze deze service moeten gebruiken. Dit werd mogelijk gemaakt door de creatie van “transparante” afbeeldingen, een reeks vloeiende geanimeerde lay-outs die de verschillende functies van het programma weerspiegelen. Het was vooral belangrijk om dit in mobiele applicaties te implementeren, wat ook effectief werd geïmplementeerd.