Gezondheid met GoodRx in een nieuw ontwerp is nu nog goedkoper geworden

GoodRX Logo

GoodRx Interactive Platform — Miljoenen gebruikers in staat stellen betrouwbare gezondheidsinformatie en geweldige kortingen op gezondheidszorg en medicijnen te vinden, heeft zijn uiterlijk bijgewerkt. Het kantoor is gevestigd in SANTA MONICA, CA, van waaruit het merk gedurende bijna 10 jaar jaarlijks meer dan 30 miljard aan besparingen aan zijn gebruikers heeft opgeleverd, waarbij het zijn mogelijkheden en aanbod voortdurend heeft uitgebreid. Met als doel te helpen bij het vinden van gemakkelijke en betaalbare medische zorg, hoogwaardige en goedkope medicijnen, presenteert het merk verschillende oplossingen voor consumenten, werkgevers, fabrikanten, verzekeringsorganisaties en degenen die de inspanningen van het bedrijf ondersteunen om de bevolking te voorzien van recepten die voor iedereen toegankelijk zijn.

GoodRX Nieuw Logo

De update wordt gedreven door de ontwikkeling van de elektronische gezondheidsmarkt en de noodzaak om een ​​aantrekkelijkere en informatieve identiteit te creëren. Het nieuwe logo weerspiegelde de vereisten van zowel digitale weergavetechnologieën als de eigenaardigheden van de visuele perceptie van informatie door een moderne consument. De helderheid van vormen, de rijkdom van het kleurengamma, de uitbreiding van de tinten in de vorming van een nieuwe stijl — dit zijn enkele van de belangrijkste typografische momenten die het mogelijk maakten om een ​​nieuwe identiteit te creëren in zijn individuele uitvoering. In het logo is een nieuw teken gebruikt — een kruis, in de vorm van het symbool van een medisch teken, maar gemaakt in een felgele tint en uit verschillende segmenten — een centraal vierkant en vier balken die er door kleine problemen van worden gescheiden, met een gestileerde vorm van helften van medicijnen gemaakt in de vorm van capsules.

Logo GoodRX

Het teken, dat een krachtige identificatie is geworden en wordt gebruikt op alle virtuele pictogrammen en modeproducten, wordt gevolgd door tekst — de naam van het merk, gemaakt in een duidelijk zwart lettertype. Voor de uitvoering werden verschillende soorten lettertypen gebruikt. Good wordt uitgevoerd door een gedurfd type Bambino New Bold van Mindburger Studio, dat zich onderscheidt door zijn ernst en zachtaardige waarneming. Rx — dun en «fragiel» Soho Gothic Std Regular, wat wijst op de kwetsbaarheid van de gezondheid en de noodzaak om deze constant te onderhouden en te controleren. Beide lettertypen zijn helder en leesbaar op elke schaal, op elke achtergrond, gedrukt of digitaal. Zo’n creatieve oplossing verdeelt het beeld visueel in 3 delen, waarbij elk element een accent legt in deze groep, wat de hoofdrichtingen van het platform symboliseert — informatie, medische diensten, medicijnen. Tegelijkertijd wordt de compositie als één geheel gezien, waarbij de blik van het kruis naar de letter «x» wordt verplaatst in een volgorde die alles verenigt onder auspiciën van het merk zelf.

GoodRX Voor en Na Logo (geschiedenis)