Gemeenschap van jonge joden – Olami onthult nieuwe identiteit

  Olami Logo

  Olami – werd in 2001 opgericht als een wereldwijde gemeenschap van jonge Joden. Het zorgt voor het creëren van ruimtes, kansen en de uitwisseling van ervaringen onderling, evenals het opdoen van de ervaring van de oudere generatie. Olami leidde oorspronkelijk universitaire onderwijsprogramma’s. Geleidelijk aan het uitbreiden, is de gemeenschap veranderd in een enkel netwerk van 300 vestigingen in 30 landen van de wereld, waar meer dan 1000 leraren werken. Allereerst omvat de organisatie universiteiten en hogescholen met verschillende profielen. Ze biedt alle mogelijke hulp aan artsen en studenten van het bedrijfsleven en ondernemerschap, organiseert vier weken durende sessies van yeshiva met het effect van aanwezigheid. Er worden ook mentorprogramma’s en toppen voor excellente studenten ontwikkeld.

  Olami Nieuw Logo

  Dit jaar besloot de community om te rebranden, de visuele identiteit radicaal te veranderen en een nieuwe huisstijl te creëren. Deze belangrijke taak werd toevertrouwd aan de Israëlische studio Emunah Winer, Tel Aviv. Deze behoefte is ontstaan ​​na een grote organisatorische herstructurering in het Olami-netwerk. De weigering om op te treden tegen het B2B-systeem dat regionale programma’s ondersteunt, is de reden geworden voor het creëren van een nieuw type strategie. Nu zijn alle programma’s, submerken en filialen verenigd onder de paraplu van het hoofdmerk. Alle divisies zullen binnen twee jaar worden hernoemd naar “Olami”. Als gevolg hiervan gaat het merk aan de slag in het B2C-veld. Het nieuwe logo zal met trots gedragen en vertegenwoordigd worden door elke jonge student. De taak om de bedrijfswereld om te vormen tot een millennial-wereld is op briljante wijze volbracht.

  Logo Olami

  “Olami” in het Hebreeuws heeft twee betekenissen – “mijn wereld” en “globaliteit”. Maar in de vorige versie van het logo ging de kracht van dit woord verloren. Gewoon een simpele oude afbeelding van de Globe. Oprichters Grotesk’s nieuwe lettertype-revisie introduceert een gedurfde interpretatie van de krachtige betekenis van de naam. De letter “O” is de leidende letter en definieert niet alleen de toekomst van het logo, maar van de hele structuur. Het embleem, in zijn eenvoudigste vorm, toont zeer effectief de verbinding tussen de wereld en jezelf. Op elk nieuw moment van de identiteit wordt het motief “O” zeer effectief, maar matig gebruikt.

  Olami Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Ook het kleurenpalet speelde een belangrijke rol. Een geavanceerd, betrouwbaar kleurensysteem stelt elk submerk in staat om zijn eigen schema te kiezen, terwijl alleen het Founders Grotesk-lettertype van Klim Type Foundry wordt gebruikt. Nu kan elke campus zijn eigen unieke kleur hebben, wat de studenten trots zal maken op hun eigen merk.