Frozen Food – Wholly Veggie heeft een nieuwe look

  Wholly Veggie Logo

  In 2017 richtten John Bonnell, David Orr Gaucher Wholly Veggie op, met het hoofdkantoor in Toronto, Canada. Het merk richt zich op de bereiding van plantaardige diepvriesproducten en snacks. De fabrikant biedt eenvoudig te bereiden maaltijden met een hoog eiwitgehalte. De belangrijkste kenmerken van de voorstellen zijn de veiligheid van de gezondheid en het minimaliseren van schade aan het milieu. Het merk promoot zijn producten in heel Noord-Amerika. Je kunt ook diepvriesproducten kopen in ketens zoals Whole Foods, Farm Boy, Metro en anderen. Om de feedback van consumenten te verbeteren, heeft het merk deze maand een nieuwe naam gekregen met de hulp van het professionele Public Address-team in Toronto.

  Wholly Veggie Nieuw Logo

  De ontwerpstudio begon een nieuw imago voor een productmerk te ontwikkelen en bestudeerde in detail de kenmerken en strategie van het bedrijf. Haar eten is eenvoudig, veilig en interessant genoeg. Beginnend met het logo kregen we een soort venster in de vorm van de letter “O”, de wereld in, die zich onderscheidt door mooi en gezond eten. Waar iedereen van droomde. Alles erin is gericht op het verstrekken van kwaliteitsvoedsel, dat zeer gunstig is voor iedereen en geen milieuschade veroorzaakt aan onze planeet. Kortom, niet “plantaardig”, maar gewoon “groente”.

  Logo Wholly Veggie

  Geïnspireerd door de ingrediënten zelf, besloten de ontwerpers om een ​​fris palet toe te passen met een vrij aangename roodbruine tint, wat het mogelijk maakt om zich te binden aan een verscheidenheid aan andere levendige kleuren die prachtig blenden en blenden. Wat betreft de tekst, het is gedaan in een kort, afgerond schreefloos lettertype. Het levendige kleurenpalet en de dikke tint maken het opvallend, gedenkwaardig en onmiskenbaar onderscheidend in de categorie van plantaardige diepvriesproducten. Voor een mooi taps toelopend effect zijn de “W” en “V” hoeken netjes uitgelijnd. De letter “Y” is gecentreerd met een uitroepteken.

  Wholly Veggie Voor en Na Logo (geschiedenis)

  En tot slot is er een cirkelvormige letter “O” tussen de twee letters “G” geplaatst, waardoor het mogelijk is om het als een extra visueel element te gebruiken, afhankelijk van de producten in dit pakket.

  In een poging om zijn producten interessanter en verleidelijker te maken, verdubbelde Wholly Veggie zijn visuele impact op zijn nieuwe verpakking, waardoor het erg kleurrijk, zelfverzekerd, gedenkwaardig en moeilijk te negeren is.