Flexe – de nieuwe identiteit van het bedrijf

  Flexe Logo

  One Design Company heeft een nieuwe identiteit onthuld voor logistiek elektronicabedrijf Flexe, opgericht in 2013 in Seattle, WA. Het bedrijf biedt e-retaildiensten, die ervoor zorgen dat aankopen op de dag van betaling worden verzonden, evenals een constante uitbreiding van de aanbodcapaciteit, op basis van gegevens uit de Fortune 500. De service omvat het gebruik van moderne technologieën, open meerkanaals logistieke netwerken en elastische economische modellen. De mogelijkheden van het merk zijn over de hele wereld verspreid, waardoor het aanbod het meest veelzijdig is. Dit is vooral effectief wanneer er grote hoeveelheden goederen worden verkocht, aangezien Flexe de opslag, organisatie en levering rechtstreeks aan de consument biedt. De missie van het merk is het beheren van bestellingen, inventaris, alle operaties, evenals transport en analyses.

  Flexe Nieuw Logo

  In de beginfase werd vastgesteld dat alle bedrijfstakken een aantal gemeenschappelijke trends hebben. Het was alleen mogelijk om ergens in op te vallen door gemeenschappelijke technieken te vermijden. Het was noodzakelijk om de kennis en ervaring van het bedrijf in detail te bekijken, op basis waarvan het uitstekende functies en unieke momenten bleek te vinden. Het op de naam gebaseerde logo is een originele oplossing geworden in de vorm van witte tekst op een zwarte achtergrond. Het hoogtepunt was een soort oplossing in de vorm van een dubbele letter “x”, die een demonstratie werd van twee industrieën die zijn gecombineerd tot één geheel, logistiek en technologie. Bovendien past de “x” visueel heel goed in de opening tussen de twee “e”, waardoor de stroom van de huidige ruimte rechtstreeks naar de “x” wordt geleid. Dat gezegd hebbende, de brief op de website ziet er zelfs als een klein pictogram succesvol uit dat leesbare typografie op elke pagina biedt.

  Logo Flexe

  Het geselecteerde kleurenpalet wordt gemarkeerd door accenten. Alle tonen komen overeen met de fysieke wereld van logistiek – metallic grijs, zwarte banden, bruine verpakkingen, evenals rode markeringen en exit-borden. De basis voor de constructie van visualiteit was een technisch schema, dat gebruikelijk is voor logistieke profielen op basis van unieke paden, kruispunten, kruispunten en vele niveaus. De website heeft bepaalde kenmerken belichaamd door de dynamiek van multi-channel logistiek weer te geven. Het logo en de identiteit kwamen tot leven in intellectuele aanpassing. Dit kwam tot uiting in zowel het ontwerp als de functionaliteit van Flexe, haar team.

  Flexe Voor en Na Logo (geschiedenis)