Flaco — schone handen, comfort en esthetiek

Flaco Logo

De pandemie heeft alle aspecten van het menselijk leven veranderd. Maar vooral verhoogde ze de status van middelen en apparatuur voor desinfectie. Een treffend voorbeeld van een spectaculair antwoord op moderne eisen is het product van een Canadese ontwikkelaar — een dispenser voor Flaco handmatige sanitizer. Het uiterlijk had een aanzienlijke impact op de hele sector van modern sanitair. De bedachtzaamheid van het ontwerp, dat het menselijk contact met het apparaat tot een minimum beperkt, de onovertroffen elegantie en het beoogde doel zelf, maakten het apparaat tot een echte doorbraak op dit gebied. Flaco, als een nieuw merk voor sanitair, is een platform geworden waarvan de ontwikkeling het mogelijk heeft gemaakt om de kunst van engineering te vermenigvuldigen, wat zijn capaciteiten op het gebied van esthetiek demonstreert, gecreëerd door het ontwerpsymbool van het merk in de vorm van een vonk , gaat terug naar zijn belangrijkste missie om een ​​briljante receptie te bieden en een zeer esthetische service te creëren.

Flaco Nieuw Logo

Het design van het merk is gericht op de hoge kwaliteit en duurzaamheid, die kenmerkend zijn voor het product. Het logo wordt weergegeven door een tekstafbeelding van zijn naam, gemaakt met een modern, vetgedrukt schreefloos lettertype — Roobert, in het zwart. De naam heeft een rechte helling, symboliseert het constante verlangen naar verdere ontwikkeling en demonstreert de belofte van het nieuwe merk. Om de rest van de tekst weer te geven, wordt het Victor Serif-lettertype gebruikt — een dunner lettertype dat opvalt in contrast met de achtergrond van het hoofdlettertype. Om de filosofie van het merk, zijn speciale benadering van vandaag, volledig te onthullen, werd de slogan Flaco — Start bright ontwikkeld en toegepast, die door de hele identiteit wordt gebruikt.

In de rechterbovenhoek boven de letter «O» staat een gestileerde afbeelding van een ster — een symbool van leiderschap en prioritaire voordelen die het merk zijn gebruikers biedt. Het bord is een bepalend visueel element voor de gehele huidige en toekomstige lijn van het merk. Het is een belangrijk element van het beeld en vormt herkenning.

Logo Flaco

Kernwaarden en functies worden weerspiegeld door een breed scala aan kleurenpaletten, evenals een grote reeks full colour afbeeldingen, foto’s, gebruikersinstructies. Dit zorgde voor het gemak van begrip van de verstrekte informatie, de eenvoud van de perceptie en de verplichte merkherkenning. Animatie en leuke handgetekende afbeeldingen versterken het effect van de gewenste impact op de gebruiker.