Fibr met een opvallend logo en ambities om de liefde van de consument te winnen

Fibr Logo

Nuttige bars van het productiebedrijf Fibr kregen een helder en modern ontwerp. Gezonde producten rijk aan vezels uit Zweedse haver.

De basis voor het maken van dit type product was de nauwe bekendheid met de grondstoffen van de levensmiddelentechnoloog Teresa en de toegenomen interesse in vezels en haver van voedingsdeskundige Adam. Het duo wilde een oplosbare vezelsnack maken van haver die het cholesterol verlaagt, de bloedsuikerspiegel in evenwicht kan brengen en het spijsverteringsstelsel helpt om te gaan met stress.

Fibr Nieuw Logo

Dit merk is veelbelovend en veelbelovend. Met de steun van een kleine werkgroep en een leger van hechte en trouwe klanten ontwikkelt het bedrijf zich en is het ook van plan om geleidelijk uit te breiden.

De Zweden zijn zeer respectvol en vriendelijk tegenover alternatieve producten die de gezondheid bevorderen en een uitzonderlijke smaak hebben. Daarom vergroten ze graag de vraag naar producten en genieten ze van gezonde lekkernijen.

Bars hebben een goed ontworpen verpakking, heldere en harmonieuze kleurtinten, die bijdragen aan een betere merkherkenning en memorisatie.

Logo Fibr

Het lettertype-logo ziet er zelfvoorzienend en zelfverzekerd uit. Dit zijn vloeiende lijnen met onhandige, gelijkmatige contouren van letters, en boven de letters I en R zijn specifieke accenten punten die expressief en aantrekkelijk zijn voor de leek. Alsof het hele hoogtepunt van de bars is geconcentreerd in deze kleine cirkels en de koper aantrekt met zijn eenvoud.

Een succesvol laconiek ontwerp zal het merk promoten, dat in feite het management van het bedrijf wilde implementeren.